„După o iarnă cu temperaturi la extreme, și pielea noastră are de suferit. Îngrijirea tenului e esențială în această perioadă. În saloanele de înfrumusețare se fac măști cu pulbere de aur și diamant care au un efect imediat”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Măști cu praf de diamante după sezonul rece

În acest salon de înfrumusețare din Capitală, cererea pentru măștile faciale a crescut considerabil în acest sezon și asta pentru că rezultatele lor apar chiar de la prima utilizare.



„Rezultatele se văd chiar de la prima ședință, deoarece măștile sunt foarte bune, dar pentru un rezultat optim avem nevoie de 4-6 ședințe făcute undeva la 3-4 săptămâni. Procedura este fără durere, fără timp de recuperare”, a explicat Diana Sebe, specialist kinetoterapie.

Citește și: VIDEO- A fost aleasă cea mai frumoasă poză a anului! Fotografia prezintă un moment emoționant

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În general, cererea este mai mare în sezonul rece pentru că tenul este uscat și deshidratat”, a adăugat Cezara Rusu, manager clinică de înfrumusețare.
Înainte de măștile cu efecte miraculoase este nevoie de o curățare în prealabil a tenului.
Următorul pas este să alegem masca potrivită pentru fiecare ten.
Indiferent că folosim acasă sau la salon măștile de frumusețe, important e să fim atenți la ce conțin.

Am putea avea alergie la anumite substanțe așa că trebuie să testăm pe un colț de piele conținutul. Astfel de tratamente sunt recomandate pe tot parcursul anului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si