Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - După vremea de vară, vin ploi și ninsori. Când scad temperaturile?

După temperaturile de vară, se anunță ploi și ninsori. Iată când se răcește vremea.

Redactia Stirile Kanal D,

După vremea de vară, vin ploi și ninsori [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„De la temperaturile de vară, în două zile vom trece la maxime de sub 15 grade. Vremea se strică în toată țara și se așteaptă inclusiv lapoviță și ninsori. Colegul meu, Adrian Jătăreanu, a urmărit prognoza”, a transmis Christian Sabbagh

După căldură vine frigul

„De miercuri se răcește în toată țara, iar frigul se va simți cel mai accentuat de joi, când temperaturile vor scădea cu până la 20 de grade, în anumite regiuni. La Brașov, de exemplu, am avut astăzi o maximă de 27 de grade, în timp ce joi maxima va fi de doar 8 grade. Și la București temperaturile scad în 3 zile cu 15 grade, iar la Iași cu 20 de grade. În multe locuri va ploua, iar în zonele înalte precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsori. Și vântul va sufla cu putere și va intensifica senzația de frig, iar pe creste va fi viscol.

Temperaturile vor rămâne scăzute până spre finalul săptămânii, iar minimele ar putea scădea sub limita de îngheț”, a explicat Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Vremea se schimbă radical! Meteorologii ANM au anunțat cod galben de ploi, în mai multe regiuni din țară. Cât va dura și care sunt zonele afectate?

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI