„Dya a colaborat cu Smiley, Costi Ioniță, Nick de la N&D sau Randi. A scos hituri pe bandă rulantă, iar în 2021 s-a căsătorit cu unul dintre fanii săi. Acum, artista revine cu un suflu nou și a venit să ne povestească despre toate aceste schimbări din viață sa”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Dya, artista căsătorită cu un fan

Cristina Dorobanțu: Bine ai venit, Dya! Cu ce te ocupi acum pe lângă muzică? Am înțeles că împărtășești din cunoștințele tale și celor mici.

Dya: Da, e adevărat. Am o școala de canto, sunt profesor de canto și am copii foarte talentați care participă în competiții naționale și internaționale. Așadar, îmi doresc să dau mai departe ceea ce am învățat și eu la rându-mi și pe lângă asta multe concerte atât în România, cât și în străinătate. În acest weekend am fost în Elveția, unde am cântat. Urmează alte două evenimente importante pe 9 și 10 martie. Pe 9 martie voi cânta lângă Veneția, așadar aștept comunitatea din Italia să fie prezentă acolo în număr cât mai mare și pe 10 martie ne vedem la Milano.

Cristina Dorobanțu: Tu ai colaborat cu foarte mulți artiști. Care a fost colaborarea ta de suflet și cu cine îți mai dorești să colaborezi pe viitor?

Dya: Colaborarea mea de suflet a fost cea cu Costi Ioniță pentru că el a fost producătorul meu muzical mai bine de zece ani de zile și am colaborat cu piese foarte, foarte frumoase. Fiecare prieten muzical, fiecare colaborare a fost pentru mine de bun augur și am legat prietenii frumoase de-a lungul timpului. Cu cine îmi doresc să colaborez? Nu pot să spun doar un singur nume. Bineînțeles că îmi doresc să colaborez cu artiști frumoși, talentați.
Urmează un duet cu Mihai Trăistariu, urmează să lansăm un videoclip la o piesă superbă, așadar, fiți pe fază.

Cristina Dorobanțu: Apropos, ai scos o piesă cu influențe albaneze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dya: Da. „Dragoste pe repeat” este o piesă produsă de un compozitor din Albania, foarte talentat și s-a bucurat și se bucură de mult succes  la evenimente și nu numai, dar și pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO- „Dragoste de vânzare”, spectacolul fenomen din luna martie. Actorii au oferit detalii din spatele cortinei

Cristina Dorobanțu: Dya, tu ai o poveste de viață superbă. Te-ai căsătorit cu unul dintre fanii tăi.

Dya: Da, e adevărat. Acesta a fost destinul nostru. Ne-am cunoscut pe când aveam eu 14-15 ani în mediul online, pe o platformă de socializare care din păcate nu mai există și am fost atrasă de un mesaj foarte frumos scris, corect gramatical. Eu încă de mică mă uitam la aspectele acestea. Și ne-am întâlnit la o cafea în Iași, și acum țin minte, la 16 ani.

Ulterior viața noastră a decurs cu bune și cu rele, fiecare în direcția sa și iată că anii au trecut și avem aproape trei ani de căsnicie și ne bucurăm. Mă susține foarte mult în tot ceea ce fac pentru că este important să ai un partener care să fie alături de tine.

Cristina Dorobanțu: Te vezi în ipostaza de mamă?

Dya: Bineînțeles că mă văd. Anul acesta împlinesc 30 de ani și îmi doresc să devin mamă. Nu ne-am planificat încă, dar ce poate fi mai frumos decât să ai un bebe, să ai grijă de el și să rămână ceva bun pe lumea aceasta, să fie parte din tine.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Pe scurt, planuri din punct de vedere profesional vorbind, în viitor?

Dya: Bineînțeles. Eu sunt și directorul muzical al festivalului internațional „Starul de Mâine”. Deci, pe lângă concert, evenimente, mă ocup și de un festival care se desfășoară la Vatra Dornei, cea de-a doua ediție, un festival de muzică instrumentală, muzică ușoară și muzică populară. Încă avem înscrieri până pe 18 martie, așa că invit toți copiii talentați cu vârste cuprinse între 4 și 20 de ani să vină la Vatra Dornei la festivalul internațional „Starul de Mâine”, de care mă ocup îndeaproape.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: