Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează! Artista este cea care a depus actele de divorț, chiar în ziua în care cei doi ar fi trebuit să sărbătorească doi ani de la nuntă.

Citește și: VIDEO- J.Lo și Ben, dezvăluiri emoționante. „Nu am simțit că mi-am pierdut doar iubirea vieții mele, ci și cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Jennifer Lopez și Ben Affleck schimbă macazul și o iau oficial pe drumuri separate. Diva latino este cea care a intentat divorțul chiar în ziua aniversării nunții lor și, potrivit presei din străinătate, vedeta ar fi specificat în actele oficiale că separarea dintre ea și Ben a avut loc la finalul lunii aprilie. În plus, înainte de căsătorie, cei doi nu ar fi semnat un contract prenupțial, astfel că urmează să își împartă bunurile, dar și banii câștigați din proiectele pe care le au avut în ultimii doi ani.

sursa foto: Profimedia

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si