„Șapte din zece companii din România își vor răsplăti angajații cu sume cuprinse între 600 și 1.000 lei. Un efort pentru angajatori, dar o bucurie pentru salariați”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

A venit sezonul primelor de sărbători

Luna cadourilor aduce zâmbete și la locul de muncă, nu doar acasă. Trăznite sau nu, darurile sunt primite cu brațele deschise de toți angajații.

Luați prin surprindere de micile atenții de la serviciu, au fost și Florentina și colegii săi care lucrează în vânzări.

„De la firma la care lucrez eu am primit cadou o sticlă de alcool”, a spus Florentina.

Mutăm domeniul și ajungem la cei mai norocoși. Darurile se transformă în primă... și dacă ai muncit mult în ultima perioadă, poți să fii și răsplătit.
„Firma la care lucrez eu oferă niște vouchere de Crăciun și mai oferă și niște tichete culturale pentru perioada sărbătorilor”, a spus Adrian, IT-ist.
În funcție de performanțe, unii salariați mai primesc și niște sume în bani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Este și cazul lui Adrian. Lucrează în IT, iar angajatorul pare că este... generos.

Conform datelor, șapte din zece companii din România își răsplătesc angajații în perioada sărbătorilor cu bani, coșuri cu produse de sezon sau tichete cadou.

Dacă vorbim de buget, mai bine de jumătate dintre angajatori oferă prime cuprinse între 600- 1.000 de lei. La polul opus sunt cei care nu au alocat un buget pentru sărbători.

Potrivit Codului Fiscal, companiile pot oferi angajaților prime de Crăciun de până la 300 de lei, fără ca aceste sume să fie impozitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si