O nouă zi în „Casa Iubirii” vine cu foarte multe tensiuni între concurenți. În așteptarea unor poze care au apărut în mediul online și pe care nu toți concurenții ar vrea să le vadă, situația dintre Antoni și Rebecca devine cu adevărat dramatică. 

După ce Ștefania și Antoni au ajuns în camera roșie împreună, Rebecca pare cu adevărat supărată. 

Citește și: „Avea bandaj pe față” Lovitură după lovitură pentru Cosmin! A ajuns pe patul de spital, la scurtă vreme de la descalificare! Radu a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului concurent „Casa iubirii”

antoni casa iubirii, stefania casa iubirii, rebecca casa iubirii

Ștefania, mărul discordiei între Antoni și Rebecca

Chiar dacă Ștefania a mărturisit că nu simte că a făcut ceva greșit, ceea ce susține și Antoni, tânărul este foarte deranjat de atitudinea Rebeccăi. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Andreea Mantea: „Ce-ai făcut Ștefania?!”
Ștefania: „Eu consider că nimic.”
Rebecca: „Chiar nu mă interesează.”
Antoni: „Afirmația asta, că nu o interesează, pe mine mă enervează și mai tare și ajung la concluzia că Ștefania nu are nicio vină, vina este a mea că m-am grăbit.”

antoni casa iubirii, stefania casa iubirii, rebecca casa iubirii

Cuvintele lui Antoni au făcut ochii Rebeccăi să se umple de lacrimi. Tânăra pare cu adevărat rănită de atmosfera care s-a așternut între ea și tânărul de la „Casa Iubirii” în ultimele zile, fiind cu adevărat supărată pentru că, spune ea, Antoni ar vrea să o lase singură. 

Rebecca: „Nu mi-e deloc ușor.”
Andreea Mantea: „Dar el nu vrea să te lase.”


Rebecca: „Ba da, a zis-o. Eu n-am nevoie lângă mine de un om care nu-mi este aproape într-un moment greu.”
Andreea Mantea: „Este o perioadă care o să treacă.”

Citește și: VIDEO Chiar dacă nu a mai trecut de ani întregi prin țară, fiica lui Irinel Columbeanu nu l-a uitat! Ce sacrificii face Irina pentru tatăl ei: „Fac și eu niște bani și îi trimit”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si