Facem și noi cunoștință cu creatoarea de modă care le-a dat viață fotomodelelor în miniatură.

Designerul care a creat ținutele păpușilor Barbie, Carol Spencer

Vitrine pline cu 500 de păpuși care mai de care mai sclipitoare, rochii în miniatură pentru toate gusturile și trendurile, pălării, costume de epocă, dar și seturi de plajă. Toate însumează doar un strop din munca lui Carol Spencer, designer-ul păpușilor Barbie, care a creat haine pentru acest brand de jucării timp de 40 de ani.

Citește și: "Barbie din viața reală", acuzată că a creat o sectă "paranormală" și își otrăvește adepții cu mercur

Deși e la pensie din anul 1990, pensionara care a dat culoare păpușilor celebre încă merge la întruniri și ține legătura cu colecționarii de jucării din branșă. Încă își amintește care au fost primele outfit-uri făcute și pentru Ken, nu doar pentru Barbie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Inspirația lui Carol a venit de-a lungul anilor de pe Coasta de Vest a Americii din ținutele doamnelor și domnișoarelor.

Carol are o diplomă de la Facultatea de Arte și s-a specializat pe țesături, lucru care a făcut-o extrem de bună, inclusiv pe moda Haute Couture a păpușilor Barbie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si