Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ea a făcut hainele pentru păpușile Barbie. Cum s-a inspirat Carol Spencer pentru ținutele fotomodelelor în miniatură

V-ați întrebat vreodată cine a creat de-a lungul anilor îmbrăcămintea pentru păpușile Barbie? Colecțiile au fost gândite de un designer celebru, acum în vârstă de 90 de ani.

Redactia Stirile Kanal D,

Ea a făcut hainele pentru păpușile Barbie [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Facem și noi cunoștință cu creatoarea de modă care le-a dat viață fotomodelelor în miniatură.

Designerul care a creat ținutele păpușilor Barbie, Carol Spencer

Vitrine pline cu 500 de păpuși care mai de care mai sclipitoare, rochii în miniatură pentru toate gusturile și trendurile, pălării, costume de epocă, dar și seturi de plajă. Toate însumează doar un strop din munca lui Carol Spencer, designer-ul păpușilor Barbie, care a creat haine pentru acest brand de jucării timp de 40 de ani.

Citește și: "Barbie din viața reală", acuzată că a creat o sectă "paranormală" și își otrăvește adepții cu mercur

Deși e la pensie din anul 1990, pensionara care a dat culoare păpușilor celebre încă merge la întruniri și ține legătura cu colecționarii de jucării din branșă.

Încă își amintește care au fost primele outfit-uri făcute și pentru Ken, nu doar pentru Barbie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Inspirația lui Carol a venit de-a lungul anilor de pe Coasta de Vest a Americii din ținutele doamnelor și domnișoarelor.

Carol are o diplomă de la Facultatea de Arte și s-a specializat pe țesături, lucru care a făcut-o extrem de bună, inclusiv pe moda Haute Couture a păpușilor Barbie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI