Iubește viața și o trăiește în nuanțe de verde! Cunoscută de toată lumea drept Green Lady, Elizabeth Sweetheart este vedetă pe străzile din New York. Vă avertizăm că energia ei este contagioasă, a transmis Simona Pătruleasa.

O viață trăită pe verde

Elizabeth Sweetheart are 83 de ani, iar obsesia ei pentru culoarea verde durează deja de peste 20 de ani. Iubește toate tonalitățile de verde și vrea să arate cât de ușor poate fi purtată această culoare.

„Toată lumea îmi spune că verdele este culoarea lor preferată, iar eu le răspund: Dar văd că nu porți verde!”, a spus Elizabeth Sweetheart.

Prin felul ei de a fi, plină de entuziasm, aduce zâmbete și veselie în jurul ei. Green Lady trăiește în Brooklyn, este virală în online, iar oamenii o opresc adesea pentru a se poza cu e

„Doamna în verde, am auzit că ai cel mai dulce zâmbet din New York.... Am continuat să port verde pentru că felul în care mă îmbrac face oamenii fericiți. Spun: oh, doamna în verde!”

A bifat și zeci de apariții televizate...

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După o vizită făcută în tinerețe alături de tatăl său în Florida, Elizabeth Sweetheart a început să vadă totul în verde... mai puțin pe soțul ei, care preferă culorile neutre. Chiar și așa, cei doi au o căsnicie fericită de 56 de ani.

Citește și: VIDEO- Încă o veste dură pentru consumatori! Mai multe sortimente de carne de pui au ajuns la raft infestate cu Salmonella


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si