Au fost clipe de coșmar într-un apartament din Galați. O mamă a sunat de urgență la 112 miercuri dimineață, acolo unde le-a spus dispecerilor că fata ei în vârstă de 9 ani se simte rău.

Fetița de noi a avut parte de o moarte cumplită

Din păcate, la sosirea medicilor aceștia au constatat că fetița era moartă deja de ceva timp. La manevrele de resuscitate aceasta nu a mai răspuns.

Mai mult decât atât avea mai multe vânătăi pe corp, dar și arsuri, semn că mama sa o bătuse crunt. La scenele de groază ar fi luat parte și celelalte surori ale micuței, în vârstă de 5 și 6 ani. Acum, Direcția pentru Protecția Copilului Galați le-a preluat pe cele două pentru a putea fi evaluate medical. De asemenea, ele vor fi și consiliate psihologic.

”La data de 31.01.2024, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, faptă prevăzută de art. 32 alin. (1) raportat la art. 188 alin. (1) Cod penal în referire la art. 199 alin. 1 Cod penal, reţinându-se că în ziua de 31.01.2024 a survenit decesul unei minore în vârstă de 9 ani, pe raza municipiului Galaţi, existând suspiciuni că moartea acesteia a fost violentă, posibil cauzată de acţiunile mamei sale”,

se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Mamă copil mort Galați

Ea este mama care și-ar fi omorât în bătaie copilul de 9 ani.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Călin Donca nu-l iartă pe Dorian Popa! Planul de răzbunare a început: „Crede-mă că vin după tine”

Mama celor trei copile a fost săltată de polițiști și dusă la cel mai apropiat sediu, pentru a oferi lămuri în privința acestui caz. Ea nu a dorit să răspundă întrebărilor puse de jurnaliști. Trupul micuței a fost dus la necropsie, care va stabili cu exactitate cauza morții sale.

Mărturii înspăimântătoare din apartamentul groazei

Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru omor calificat.

”Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţile realizate în acest cadru neputând să înfrângă, în nicio situaţie, principiul prezumţiei de nevinovăţie”, s-a mai notat în comunicatul transmis.

O vecină a povestit îngrozită despre chinurile la care o supunea femeia pe micuța de 9 ani. Se pare că și bunica ei ar fi fost în apartament și îi cerea socoteală mamei pentru abuzurile asupra copilului său.

”Sunt chiriași. Ceea ce știu este că au făcut un botez, după aceea o cununie civilă, și astăzi, când am venit eu la ora 7:00, una dintre doamne a urcat odată cu mine.

La puțin timp am auzit gălăgie și am crezut că se ceartă, dar de fapt probabil că fetița leșinase și s-au impacientat, și cred că au sunat la 112, pentru că la 10 minute a venit SMURD-ul, cu două echipaje. Am intrat și eu puțin în apartament, fetița era în pat, în sufragerie, întinsă, îmbrăcată, doamna de la SMURD a coborât-o din pat, i-a făcut resuscitare. Era și o doamnă mai în vârstă decât celelalte, cred că era bunica, ce țipa la una dintre femei: ”De ce ai bătut-o? De ce ai bătut-o? Numai pe ea o băteai mereu!”, a spus aceasta pentru Antena 3 CNN.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Copil bătut mort Galați

Un copil de 9 ani a fost găsit decedat într-un apartament din Galați.

[Sursa foto: PixaBay]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si