"Casa iubirii" a primit o nouă concurentă. După ce i-a chemat pe rând pe băieți în camera roșie, noua fată a ajuns, pe rând, în fața concurenților. Aceasta a stârnit un val de reacții și tensiuni, dar a venit hotărâtă să îl cucerească pe unul dintre cei mai râvniți băieți.

Ea este noua concurentă din "Casa iubirii"

Noua concurentă din "Casa iubirii" și-a făcut apariția într-un mod impecabil, cu care a stârnit curiozitate, punând pe jar atât fetele, cât și băieții.

Citește și: VIDEO Antoni, în tandrețuri din afara competiției. Cum explică concurentul imaginile devenite virale: ”În poză am...”. Andreea Mantea a reacționat imediat

I-a chemat pe concurenți, pe rând, legați la ochi, în camera roșie. Robi, Sebastian, Gagea, Robert, Moldo și Patrick s-au întors cu zâmbetul pe buze după interacțiunea privată pe care au avut-o cu noua concurentă. În timp ce băieții rămâneau fascinați, fetele fierbeau de curiozitate și neliniște: cine este noua concurentă?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bună ziua! Mă numesc Cristian Bianca, dar mi se spune Bianca.

Am 27 de ani și m-am înscris în "Casa iubirii" pentru un anumit băiat, dar nu vreau să vă spun încă despre cine este vorba. Vreau să vă cunosc pe fiecare dintre voi, iar mai apoi, în funcție de părerile pe care mi le voi face, să vă spun cine este băiatul respectiv și dacă am mai adăugat un băiat în topul meu, a spus Bianca, noua concurentă din "Casa iubirii". 

Citește și: VIDEO "Uite cum îmi tremură mâinile". Șoc în "Casa iubirii"! O nouă concurentă a făcut un gest prin care le-a scos din minți pe fete și i-a băgat "în boală pe băieți". Ce se întâmplă acum în emisiune?!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si