„Pentru fiecare semn zodiacal este un moment important pentru a se raporta la sistemul de comunicare si de gandire si pentru a putea sa inteleaga ca acele vechi deprinderi si acele vechi obicheiuri si acele vechi mentalitati nu mai functioneaza, iar modelul va trebui sa fie unul avangardist, unul care se va desfasura mult mai evolutiv”, spun astrologii.

Eclipsa de lună în gemeni ne va obliga să ne revizuim deciziile din viață

Cu alte cuvinte, marea provocare adusa de aceasta eclipsa lunara in gemeni ,din 30 noiembrie ne obliga cumva sa eliberam si sa vindecam ranile din trecut si sa depasim unele temeri, sa ne schimbam modul de a privi lumea.

BERBEC
Pentru berbec avem un sistem de convingeri si de gandire care trebuie schimbat din radacina, iar berbecii vor trebui sa imbratiseze un sistem al gandirii nou bazat pe cunoastere si implementarea unor idei avangardiste de ulima generatie.

TAUR
Pentru taur, eclipsa din 30 noiembrie aduce revizuirea intregului sistem financiar si ii obliga pe acesti nativi sa isi revizuiasca comportamentele vizavi de bani.

GEMENI
Pentru gemeni, eclipsa din 30 noiembrie aduce restructurarea intregii vieti profesioanle si personale, in sensul ca gemenii ar trebui sa asculte mai mult si sa poata sa faca demersuri necesare pentru imbunatatirea sistemului de gandire.

RAC
Pentru semnul racului eclipsa din 30 noiembrie aduce descatusarea de vechi credinte, de limitari si aduce un nou sistem care racul va trebui sa isi gaseasca linistea si sa isi

dozeze energia pentru a putea sa dea randament in continuare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

LEU
Pentru semnul leului avem un progres si avem puterea de a se transforma pe ei si pe cei di jurul lor intr-un sens in care vor trebui sa colaboreze pentru a obtine rezultate benefice.

FECIOARA
Pentru fecioara, se pune poblema de munca, munca sustinuta si reorganizarea acsteui cadru profesional.

BALANTA
Pentru semnul balantei, eclipsa din 30 noiembrie aduce schimbarea mentalitatilor de viata si a conceptiilor in sensul ca balantele vor trebui sa implementeze un nou mod de gandire avangardist, sa fie mult mai deschise.

SCORPION
Pentru semnul scorpionului este un moment de cotitura odata cu 30 noiembrie 2020 in sensul restructurarii intregii vieti, pentru a gasi noi contexte in care sa isi desfasoare mersul in viitor.

SAGGETATOR
Iar pentru semnul sagetatorului, parteneriatele vor trebui revizuite pentru a se vedea in ce masura unii dau randament cu anumite persoane sau nu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

CAPRICORN
Pentru capricorn, eclipsa din 30 noiembrie aduce setarea intregii activitati profesionale legata de ceea ce isi doreste sa faca si de imbunatatirea intregului sistem de sanatate.

VARSATOR
Iar pentru varsatori, aceasta eclipsa din 30 noiembrie aduce mai multa creativitate si revizuirea tuturor relatilor de dragoste in sensul in care vor trebui sa faca pasi importanti in viitor alaturi de cei pe care ii iubesc si alaturi de cei care ii reprezinta si ceea ce isi doresc cu adevarat.

PESTI
Un moment de suflet in care va trebui sa se adune, sa se confirme, sa se valideze si sa ia in continuare cele mai bune decizii legate de viata lui.

„Data de 30 noiembrie este un eveniment important de cotitura pentru multi dintre noi. Pentru schimbarea mentalitatii si a sistemului de gandire, pentru a asculta mult mai mult si pentru a ne deschide si pentru a ne raporta obiectiv la realitate”, spun astrologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si