In aceasta saptamana avem un eveniment astronomic deosebit. Eclipsa de soare si luna noua in Gemeni. Este timpul pentru un nou inceput.

„Faceti curatenie in vietile voastre si aduceti schimbarea. Majoritatea zodiilor o vor resimti, dar in special Gemenii si Sagetatorii. O noua etapa incepe. Spuneti da viitorului”, ne îndeamnă astrologul Andreea Dincă.

BERBEC

Berbecii au o multime de rasturnari de situatie in special pe sectorul documentelor, contractelor. Multe amanari ale unor intalniri si negocieri.

Veti duce mai multa energie catre casa

TAUR

Taurii cheltuiesc o multime de bani in aceasta saptamana, atat pentru a se rasfata si a-si satisface anumite nevoi, dar si pentru familie. Aveti mai multa deschidere catre invatare, cursuri, studii si poate ceva seminarii online.

Planuri legate de călătorii, anulate și schimbări în săptămâna cu eclipsă de soare și lună nouă

GEMENI

Gemenii vor anula anumite planuri legate de calatorii. de asemenea este timpul sa faceti ordine in mintea voastra. Multe ganduri, multe planuri, multe rasturnari de situatie, aveti rabdare si nu luati deciziile impulsiv.

RAC

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In aceasta saptamana, racii au parte de schimbari, rasturnari de situatie, constientizari si revelatii puternice. Zona spirituala este puternic aspectata. De asemenea veti investi in ingrijire, frumusete si imbunatatirea vietii din toate punctele de vedere.

LEU

Leii au parte de prieteni noi. Va veti extinde cercul de cunostinte si veti invata o multime de lucruri. Atentie un pic cu agitatia in sectorul sentimental, pot fi tensiuni, conflicte.

FECIOARA

Fecioarele lanseaza proiecte indraznete pe sectorul profesional. Aveti alaturi de voi oameni importanti, oameni care stiu sa va ghideze si sa va recomande tot ceea ce aveti nevoie. O saptamana incendiara pe toate sectoarele.

BALANTA

Balantele vor face curatenie in vietile lor, va extindeti catre noi orizonturi si spuneti da relocarii. Aveti planuri de calatorie si de mutare in strainatate.

SCORPION

Scorpionii reusesc sa isi imbunatateasca planurile de afaceri. Aveti idei noi, creative, idei pe care le impartasiti cu partenerii vostri. Este o saptamana in care veti primi vesti din strainatate, aceste vesti sunt imbucuratoare.

SAGETATOR

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sagetatorii au parte de multa tensiune si agitatie, este timpul sa va calmati si este timpul sa spuneti da anumitor provocari, sa iesiti din zona de confort si sa incepeti ceva pe cont propriu, in special pe sectorul financiar.

CAPRICORN

In aceasta saptamana nativii capricorn vor investiga anumite afectiuni, probleme de sanatate care apar. Aveti mai multa grija de voi ,acordati-va atentie, relaxare si o pauza bine venite.

Horoscop pentru săptămâna cu eclipsă de soare și lună nouă

VARSATOR

Varsatorii au parte de neintelegeri in viata de cuplu, insa comunicarea va ajuta sa risipiti energia negativa. Incepeti un drum nou, negociati ceea ce doriti si obtineti o multime de rezultate benefice.

PESTI

Pestii sunt nerabdatori in aceasta saptamana sa rezolve anumite probleme legate de familie sau poate legate de locuinta. Acordati mai multa atentie sarcinilor pe care le aveti la serviciu. Le lasati pe ultima suta de metri si exista posibilitatea sa nu le terminati la timp.

„Vibratia saptamanii este 5. Aveti dorinta pentru a calatorii pentru distractie, aventura si pentru a explora zone noi. Sunteti mult mai optimisti ca deobicei si aduceti in viata voastra noul. Spuneti da necunoscutului, distractiei, aventurii. Sunteti de asemenea deschisi sa faceti pasi catre o noua relatie”, spune astrologul Andreea Dincă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si