„În centrul Bucureștiului, Planșeul Unirii a devenit miza majoră într-o dispută „ca-n codru” dintre Primăria Sectorului 4 și cea a Capitalei. Scandalul uriaș între Daniel Băluță și Nicușor Dan a culminat cu o bătaie generală între forțele de ordine.

Scandalul din centrul orașului a izbucnit după ce primarul Bucureștiului l-a acuzat pe cel al Sectorului 4 ca s-a apucat de renovările planșeului fără să aibă autorizație.

Cum arată centrul orașului după ce buldozerele au data iama, la propriu, în mijlocul orașului, știe colega mea, Georgiana Grimm”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO Piața Unirii, la un pas de colaps. Centrul Bucureștiului se poate prăbuși în orice clipă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Mai multe surse spun faptul că Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, va face toate demersurile ca să obțină toate autorizațiile necesare ca să repare Planșeul Unirii.

De cealaltă parte, Nicușor Dan vrea să oprească lucrările. Primarul Capitalei are nevoie de informații pentru a dovedi că acest spațiu este administrat de Primăria Generală, nu de cea din Sectorul 4.

Citește și: VIDEO Parcul Cișmigiu, veșnicul dormitor al ciorilor

Daniel Băluță a vizitat zona, fiind însoțit de mai mulți specialiști de la Universitatea de Construcții. În urma expertizei, experții au declarat că structura se află în gradul 4 din 5 de stare tehnică, iar acest lucru înseamnă că planșeul are nevoie de reparații imediate, existând un risc de prăbușire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si