Acestea sunt imaginile care au declanşat un adevărat val de revoltă în rândul părintilor şi care au ajuns acum şi în atenţia poliţiei.

Pe rețelele de socializare, educatoarea sau „miss”, așa cum îi spun copiii- se declară psiholog de profesie, dar imaginile apărute în spaţiul public par să îi arate şi o altă față, deloc potrivită postului pe care îl ocupă.

Camerele de supraveghere instalate în grădiniţă au surprins momentul în care educatoarea bruschează un copil de numai 5 ani şi chiar îl loveşte apoi pentru îndrăzneala de a-i fi luat foaia unui coleg.

Purtare abuzivă la grădiniță, filmată de camere. O educatoare, în vizor

Imaginile au fost descoperite de Raluca, mama unui alt preșcolar, în timp ce viziona camerele de supraveghere la care toți părinții au acces.

„Am observat anumite agresiuni la doamna educatoare. Am urmărit să văd dacă se mai întâmplă, iar, apoi, săptămâna trecută, am surprins momentul în care agresează un copil”, spune Raluca.

Raluca a mers mai departe, și a vrut să afle dacă nu cumva și copilul ei fusese victima vreunei agresiuni. Nu a durat mult și...

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„La scurt timp, s-a întâmplat să îl lovească și pe el cu palma doamna, cu toate că a spus că doar l-a atins puţin! Este inacceptabil!”, spune mama copilului.

Mama care a descoperit aceste imagini a depus o plângere la poliție.

Mai mulți părinți susțin acuzaţiile de comportament abuziv, formulate de mama care a depus şi plângere la politie.

„Copilul meu a fost exmatriculat de pe o zi pe alta, în condițiile în care el era în această comunitate de doi ani de zile.

Motivul a fost că copilul meu este foarte agresiv. Un copil normal, un copil cu personalitate, un copil pe care nu poți să-l potolești cu una cu două”, spune tatăl unui alt copil.

Unii părinți spun că educatoarea este pe degeaba acuzată de purtare abuzivă

Alți părinți spun, însă, că toate educatoarele de la această grădiniţă privată sunt bine pregătite și nu au avut vreodată probleme.

„Pe camere se vede totul întotdeauna. Eu stau şi urmăresc şi văd cum educatoarele iau copiii în braţe, îi iubesc.
Absolut multumită, n-am avut nimic de reproșat nici doamnei directoare nici doamnei educatoare”, spun unii părinți.

Directoarea grădiniţei private nu a dorit să comenteze acuzațiile.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

„Nu am de ce să intru în acest circ. Sunt zeci, sute de alți părinți care spun contrariul”, spune directoarea.

Nici pe educatoare acuzată acum de purtare abuzivă nu am mai găsit-o la grădiniţă şi nu am reuşit să o contactăm pentru a-i afla punctul de vedere.

Ancheta declanşată de IPJ Ilfov urmează să stabilească adevărul în acest caz.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si