Înregistrări de-a dreptul tulburătoare cu o educatoare din Ploiești au ajuns în spațiul public. Femeia țipă la copii și îi amenință cu bătaia. Într-o înregistrare audio realizată la grupă, cadrul didactic îl avertizează pe unul dintre copii că îi va pune pe colegii lui să îl bată. Atenție, vă avertizăm că urmează informații cu puternic impact emoțional, a transmis Cristina Dorobanțu. 

Educatoare agresivă, spaima copiilor

Un audio de-a dreptul șocant a băgat spaima în rândul părinților. O educatoare a fost înregistrată în timp ce țipă și îl amenință pe unul dintre copiii grupei la care preda.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Profesoară de 50 de ani, prinsă cu poze indecente pe internet. Ce a pățit după dezvăluirile șocante

Femeia se răstește la el și îl tratează cu o agresivitate de-a dreptul șocantă. Urlă la cel mic și îl ia peste picior, ba chiar la un moment dat, îl amenință. Într-unul dintre momentele surprinse pe înregistrare se aude și o pocnitură puternică, semn că femeia l-ar fi plesnit pe copil.

Unul dintre copii a povestit părinților coșmarul prin care trece la grădiniță, iar aceștia au alertat conducerea instituției preșcolare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si