„Audieri maraton la poliția orașului Popești-Leordeni în cazul educatoarei care a fost înregistrată în timp ce agresa copiii pe care îi avea în grijă. Colega mea, Larisa Rațiu, este chiar acum acolo și ni se alătură cu detalii”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Educatoarea agresivă, audiată astăzi

„Astăzi urmează să fie audiata educatoarea grădiniței, care va trebui sa dea explicații pentru comportamentul sau.

Mai mult decât atât, aici vor ajunge și alți angajați, colegi de-ai femeii. Alte 3 educatoare sunt și ele bănuite că s-ar fi comportat urât cu cei mici.

Citește și: VIDEO- Ronna Riva, artistă și mamă cu normă întreaga. Artista face terapie: "Vreau să-mi cresc copilul fără traune"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

11 părinți au fost audiați până acum la poliția orașului Popești-Leordeni. Unii au declarat că educatoarea îi jignea si ii amenința pe copii în mod repetat.
Tot părinții au spus că cei mici au dat semne de frică și acasă. De exemplu, unul dintre ei a rugat-o pe mamă în timpul mesei să îi taie bucățile de carne mai mici și să NU îl forțeze să mănânce, citez: „așa cum face doamna educatoare”.


Centrul educațională care funcționa sub formă de grădiniță a fost închis săptămâna trecută, iar administratorul a fost amendat cu suma de 30.000 de lei”, a transmis Larisa Rațiu, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si