Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Educator acuzat că a agresat 2 minori! Directoarea școlii a chemat autoritățile

Directoarea a chemat autoritățile pentru că a fost sesizată de către părinții că doi copii ar fi fost victimele acestui educator de 27 de ani.

Redactia Stirile Kanal D,

Educator acuzat că a agresat sexual doi copii

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Acuzații extrem de grave la o școală cu profil german din București. Un educator tânăr este acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în vârstă de cinci ani. Directoarea unității de învățământ este cea care a alertat poliția. Deocamdată anchetatorii au cerut o expertiză medico-legală. Dascălul nu a fost pus sub acuzare. Atenție, sunt informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Profesoara căsătorită care a sedus un elev de 17 ani a fost condamnată la 13 ani de închisoare. "E incredibil ce au făcut în excursia școlară"

Directoarea a fost cea care a sunat autoritățile

Educatorul în cauză are 27 de ani. Directoarea școlii a sunat autoritățile după ce părinții i-au transmis că doi copii ar fi ajuns victima acestui dascăl.

Citește și: VIDEO: Spovedania preotului care a abuzat copiii, interceptată. Duhovnicul a refuzat testul poligraf

Momentan, anchetatorii așteaptă raportul medico-legal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI