Echipajele ISU şi cele de poliţie au intervenit rapid si cu toate echipamentele necesare ca să prevină o tragedie după ce, la 112, le-a fost anunţat că un tânăr ameninţă să-şi pună capăt zilelor.

Situaţia a fost una imposibil de manageriat fără riscuri, dar calculele au fost corecte, iar tânărul a mai primit o şansă la viaţă. Nu s-a mai întâmplat ca la Constanţa, când pompierii au privit cu mâinile în sân cum o femeie se prăbuşeşe din balconul cuprins de flăcări.

Medicii i-au acordat tânărului primul ajutor

Pe fundal se aud plânsetele disperate ale unei mame al cărei fiu a recurs la un gest extrem. Deşi preluat de pe caldarâm de echipajul SMURD, tânărul este în viaţă, iar medicii au avut la dispozitie toata aparatura necesara ca sa ii mai acorde o sansa la viata, inclusiv un aparat de oxigen.

Citeste si: Tragedie. Un elev de clasa a 8-a, găsit spânzurat în grădina casei sale din Bistrița

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ca sa se ajunga chiar si in acest punct, misiunea pompierilor nu a fost deloc una ușoară.

Tânărul, înregistrat în evidentele spitalulului de psihiatrie Alexandru Obregia, cu probleme grave, a fost externat sâmbătă, pe semnătura părintilor.

Astăzi, intr-o clipă de neatentie a acestora, băiatul s-a baricadat în apartamentul de la etajul 7 de unde a început să amenințe că îşi va pune acapăt zilelor.

Părinții au cerut ajutorul la 112

Părintii au cerut ajutorul la 112, iar, la scurt timp de la apelul lor, echipele de salvare au înconjurat clădirea şi au adus chiar si o auto-specială cu scară.

Citeste si: Caz șocant în Sibiu: O fetița de doar 13 ani s-a aruncat în fața trenului

Apartamentul în care se afla baricadat tânărul este la etajul 7 și are două ieșiri- una în spatele și cealaltă în fața blocului. Așa că pompierii au fost nevoiți să gândească bine fiecare pas. Aceștia au decis să ridice scara în spatele blocului, adică pe acea parte unde nu există arbori care i-ar fi putut atenua impactul la o eventuală căzătură, şi au încercat să intre in apartament pentru a discuta cu băiatul.

Citeste si: Profesor din Arad, găsit împușcat în cap

Tânărul nu a renuntat la decizia de a face un gest extrem, dar... asa cum calculaseră şi salvatorii, în cel mai negru scenariu, prăbușirea lui a fost atenuată de un aparat de aer condiționat și de copacii din grădina blocului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si