Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Ei fac parte din viața noastră”! Ce spune cântăreața Valeria Arnăutu despre două dintre cele mai dragi ființe

Valeria Arnăutu este extrem de atașată de cei doi cățeluși ai săi, Minnie și Pappy. Cântăreța le consideră pe cele două necuvântătoare drept parte din familie.

Redactia Stirile Kanal D,

Valeria Arnăutu și sufletele dragi ei [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nimic nu se compară cu iubirea necondiționată pe care o primim din partea necuvântătoarelor. Iar cântăreața Valeria Arnăutu știe foarte bine acest lucru, mai ales că se bucură de dragostea a două patrupede speciale: Minnie și Pappy, doi căței care îi luminează zilele. Luna aceasta, serniorul familiei, Pappy, a împlinit 11 ani, iar artista i-a organizat o petrecere aniversară în toată regula. Cum a decurs săbătoarea aflăm chiar de la „organizatoare”, însoțită, evident, de sărbătorit”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO- Valeria Arnăutu, despre Crăciunul în Japonia. Amintiri spectaculoase despre sărbătorile în Țara Soarelui Răsare

Programul artistei din perioada următoare

Cristina Dorobanțu: Ce evenimente viitoare aveți?

Valeria Arnăutu, cântăreață: Plec chiar în această seară la un mare festival de folclor din Banat. Acolo, în locurile mele natale. Este vorba despre festivalul in memoriam Achim Nica, cel care a fost poate cel mai mare doinitor al Banatului, un interpret de referință. Festivalul care se va desfășura pe parcursul a două zile are în program: spectacole cu artiști consacrați, dezvelirea unei plăci comemorative, Tedeum la biserică, o paradă pe ulițele satului Obreja.

Cățelușii sunt parte din familia Valeriei Arnăutu

Cristina Dorobanțu: Ce cadouri a primit Pappy?

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Valeria Arnăutu, cântăreață: Of! Pappy primește în fiecare zi cadouri, nu doar de ziua lui. A primit tort pentru invitați, pe care l-a adus prietena mea, venită special de la Reșița. A primit hăinuțe tradiționale, a primit jucării. A primit recompense, deși nu au voie, doar așa, din când în când.

Citește și: VIDEO- Răsfățul absolut pentru necuvântătoare. Micii blănoși au parte de ședințe la SPA

Cristina Dorobanțu: Ce vă motivează să vă aniversați cățelușii?

Valeria Arnăutu, cântăreață: Ei fac parte din viața noastră, ei sunt din familie. Poate dacă spu că sunt precum copiii noștri... să nu pară cumva prea mult, dar asta sunt. Ei sunt bucuria noastră, ei ne însoțesc. Dacă suntem triști, participă la suferințele noastre. Dacă suntem bucuroși... ei ne creează stări de bucurie, prin dragostea și iubirea lor necodinționată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI