Sute de catei atat din tara cat si din strainatate si-au disputat titlul de cel mai frumos patruped in cadrul unui concurs international... care a reunit cele mai frumoase exemplare din zeci de rase.

Printre ei l-am gasit si pe Fan-tom, un mastiff tibetan... a cărei valoare depaseste cu mult pretul unui animal de companie obisnuit

Citeste si: VIDEO| Un restaurant din România vinde burgeri de un kilogram! Cum arată și cât costă o asemenea delicatesă?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Sute de caini din diferite rase si-au data intalnire la Satu Mare unde s-au intrecut in frumusete. Printre ei s-a aflat si Phantom un mastiff tibetan, dublu campion mondial.

Mastiff-ul tibetan nu este greu de intretinut sunt aini de paza, vin din Tibet, sunt caini foarte mari iar intretinerea epnde in competiti ii spalam in rest este usir de intretiut

Aceasta rasa de caini este cea mai scumpa din lume, doar un pui poate ajunge la pretul de 7000 de euro.

In competitia de la Satu Mare a intrat si Sirius, un caine venit tocmai din Belgia cu stapana si antrenoarea sa. Si el si- a castigat titlul de campiona la clasa lui.

Citeste si: Scandal la ICCJ! Liviu Dragnea, îmbrâncit de protestatari! Jandarmeria a dus trei persoane la secție!

In ring au intrat si catei de talie mica.Insa cei mai multi dintre ei au avut nevoie de multa pregatire inainte. De exemplu, acest bichon frize alb a iesit campion la clasa junior iar stapana lui este tare mandra.

Castigatorul suprem al editiei 2019 al concursului International Dog Show Satu Mare este un superb exemplar din rasa pudel venit din Slovacia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si