Gelozia l- ar fi împins pe instructorul de schi din Brașov să- și ucidă soția, iar mai apoi să- și pună capăt zilelor. Femeia ar fi cunoscut un italian și ar fi vrut să- și refacă viața. Din acest motiv, certurile între cei doi ar fi devenit o obișnuință, iar ultimul scandal s- a încheiat cu o dublă tragedie.

Vă avertizez că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Gelos că nevasta sa dorea să își refacă viața cu un italian, Gigi a omorât-o pe Claudia, apoi s-a sinucis

A strigat ajutor, etajul unu, a spus un vecin.

Gigi și Claudia s- au căsătorit în urmă cu trei ani și relația lor părea că înflorea, dar problemele din familie i- ar fi îndepărtat, iar femeia de cincizeci de ani și ar fi căutat alinarea în brațele altui partener.

Scandalurile în acest apartament ar fi început atunci când soția bărbatului ar fi anunțat că vrea să divorțeze. Surse din anchetă spun că ea ar fi avut o relație cu un cetățean italian și voia să și refacă viața cu el, a transmis Adrian Jătăreanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Gândurile că și- ar putea pierde partenera de viață, l- au măcinat pe bărbatul de cincizeci și șapte de ani. Ar fi căzut în depresie și chiar ar fi luat tratament pentru asta. La ultima ceartă, individul și- a ieșit din minți și a atacat- o pe soția lui cu un cuțit.

Moartea a fost violentă în cazul ambelor persoane, erau urmele evidente ale unei lupte, între cele două persoane.

Soțul și- ar fi ucis soția și se pare că motilul este gelozia, a transmis un medic.

Inițial, vecinii au anunțat paza cartierului, dar pentru că agenții nu au reușit să intre în apartament au sunat la unu unu doi. Pompierii ajunși la fața locului au spart ușa de la intrare, iar anchetatorii au găsit pe cei doi soți în pijamale, fără suflare. Gigi era instructor de schi în Poiana Brașov și administra împreună cu Claudia un centru de închirieri pentru echipamente de iarnă. Ca să mai facă un ban în plus, bărbatul era și DJ la petreceri organizate în stațiune. Apropiații nu bănuiau că cei doi soți aveau probleme.

Eu nu i- am văzut niciodată pe ei să se certe. Adică pe vecinii ăștia nu e niciodată nu i- am văzut să se certe, adică chiar se înțelegeau bine. Vă dați seama că suntem șocați, deci nu ne vine să credem, a spus un vecin.

Citeste si: Veste importantă pentru pensionare! Informații privind creșterea pensiilor de la 1 ianuarie- kfetele.ro

Citeste si: Cum a fost surprins David Popovici în miezul zilei într-un parc din București: “De ce cred unii că băiatul ăsta stă numai în apă?!”- radioimpuls.ro

Citeste si: Alertă națională după ce bona din Hunedoara i-a pierdut pe cei trei copii ai unui milionar. Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor- antena3.ro

Necropsia legiștilor urmează să stabilească exact modul în care s- a produs dubla tragedie.

În caz de urgență, apelați numărul Tel Verde 0800 500 333, destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si