La mai bine de doi ani de la disparitia lor un criminal in serie marturiseste ca le-ar fi ucis, la fel cum a facut-o cu alte 5 femei si copile. Calaul, ofiter in armata, a fost arestat. Atentie, sunt imagini si detalii care au un puternic impact emotional.

Livia- o tanara de 36 de ani din Buzau- si fiica ei- Elena- in varsta de 8 ani- au disparut in Cipru, in urma cu trei ani.

Nu le-a gasit nimeni de atunci. Nici vii, nici moarte. Vestea sfarsitului teribil a venit din gura unui criminal in serie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Soția unui preot din România s-a spânzurat în Săptămâna Mare

Nikos Metaxas- capitan in armata cipriota- a marturisit ca le-ar fi ucis.

Ofiterul ar fi racolat-o pe romanca pe internet, pe site-urile de matrimoniale, iar oroarea s-ar fi petrecut in apartamentul in care locuia cu fiica sa.

Citeste si: VIDEO| Detalii șocante cu ultimele momente din viața procurorului Ramona Bulcu! Martorii spun care a fost ultimul lucru pe care l-a făcut înainte să se arunce-n gol

Cadavrele celor doua sunt cautate de autoritati in preajma unei mine de cupru dezafectate, acolo unde asasinul a povestit ca le-ar fi azvarlit in valize, intr-u putz inundat.  Apa ar fi acida, astfel ca ucigasul a sperat ca nu va da nimeni vreodata de ele.
In Romania, la Buzau, vecinii sunt incremeniti de spaima.

Nikos Metaxas are 35 de ani si e considerat primul criminal in serie care a ingrozit insula plina de turisti.

Socanta e si seninatatea cu care le-a povestit anchetatorilor terifiantele detalii ale atacurilor cu sange rece.

In total, militarul spune ca a ucis sapte femei si copile

Primele victime- doua tinere filipineze- au sfarsit in mainile lui vara trecuta. Ramasite din trupuri au fost descoperite abia acum, la aproape 14 kilometri distanta de locul disparitiei, tot in putul acelei mine abandonate, nu departe de capitala Nicosia.

Un al treilea trup a fost descoperit intr-un poligon al armatei.  Ar fi vorba tot de o filipineza.  Anchetatorii scotocesc mina inca si imprejurimile in cautarea fiicei de 6 ani a uneia dintre cele trei victime.

Suspectul preclit "Orestis" i-a bulversat atat de tare pe criminalistii din Cipru, incat au cerut ajutor european.  Londra a trimis un legist, un psihiatru si ofiteri cu experienta in cazuri de crime in serie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si