Baschetbalist român în vârstă de 20 de ani, care evoluează pentru echipa Universității South Dakota (USD), a fost arestat vineri, 9 decembrie, de Departamentul de Poliție din Vermillion și acuzat de viol de gradul al doilea.

Cum s-a întâmplat totul

Poliția din statul american South Dakota a fost apelată vineri, la ora șase dimineața. Oamenii legii au fost chemați să intervină în campusul Universității, acolo unde ar fi avut loc o agresiune sexuală.

Sportivul abia a împlinit 20 de ani, iar de ziua lui colegii i-au pregătit o petrecere surpriză în Campus. Acolo ar fi avut loc și agresiunea sexuală.

Citește și: VIDEO- Un baschetbalist român este acuzat de viol în SUA

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Victima ar fi povestit anchetatorilor cele petrecute în apartament și chiar ar fi cerut prietenilor ei să vină să o ia acasă. Baschetbalistul ar fi agreat-o, i-a luat telefonul, iar apoi ar fi violat-o. Românul ar fi plecat în grabă după atac, scrie presa din Statele Unite.

Citește și: Vladimir Putin și-a anulat conferința de presă maraton, pentru prima oară în ultimii 10 ani

În fața anchetatorilor, Mihai susține că este nevinovat. El urmează să fie înfățișat judecătorilor și ar putea fi stabilită o cauțiune de 50.000 de dolari.

Cine este Mihai Cârcoană

Mihai Cârcoană a făcut junioratul la Cluj și a plecat în Statele Unite ale Americii la Colegiu. A evoluat în sezonul 2021-2022 la Toledo Rockets, iar apoi a fost transferat la South Dakota Coyotes.

Citește și: Un bărbat din Suceava s-a stins din viață după ce s-a răsturnat cu mașina. Totul a avut loc în timp ce era urmărit de poliție

Apropiații îl descriu ca pe un băiat care voia să își facă o carieră din baschet.

Citește și: Trei elevi din Olt au ajuns la spital după ce au consumat băuturi alcoolice

Dacă va fi găsit vinovat, Mihai Cârcoană ar putea să își rateze intreaga cariera. Nu va mai putea juca la niciun club de baschet, iar în cel mai rău caz ar putea riscă până la 50 de ani în închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si