Close sidebar
Close sidebar

VIDEO El este medicul din Mureș care a refuzat să se prezinte la caz. Bătrânul care avea nevoie de ajutorul lui a murit

Medicul Drăgan ar fi refuzat să se prezinte la caz. Mai avea doar patruzeci de minute până i se termina tura și nu ar fi vrut să stea peste program.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Pacientul pentru care a fost dată alarma este un bărbat care avea optzeci și cinci de ani. Era bolnav la pat, așa că nora lui s-a gândit să-l îndulcească. I-a pregătit clătite, însă bătrânul s-a înecat cu una dintre ele: „A mâncat o clătită și cu aia s-a înecat. Nora i-a dat clătita în mână, a mâncat-o și până când m-am dus eu ca să-i aduc șervețelul să se șteargă pe mână, păi atunci deja o albăstrit.”

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

Femeia a sunat de urgență la 112, iar la caz s-a prezentat un echipaj SMURD cu paramedic și au fost începute manevrele de resuscitare. După două minute, la adresă s-a prezentat și un echipaj al serviciului de ambulanță, care ar fi trebuit să aibă medic. Este vorba despre Călin Drăgan, un doctor cu o experiență de aproape treizeci de ani, doar că el lipsea din echipaj: „Un medic și normal că face mult, că el mai bine știe, na, e medic.”

Medicul Drăgan ar fi refuzat să se prezinte la caz. Mai avea doar patruzeci de minute până i se termina tura și nu ar fi vrut să stea peste program. Intervenția a avut loc în Cristești, o comună aflată la nici zece kilometri de sediul serviciului de ambulanță. Conform GPS-ului, drumul putea fi parcurs în doar douăsprezece minute. O anchetă a fost deschisă: „Serviciul Județean de Ambulanță Mureș este în plină anchetă disciplinară.

Este un caz real.”

Familia bătrânului nu a depus până acum plângere penală, însă au transmis că se vor consulta cu un avocat și își vor căuta dreptatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI