„Incident deosebit de grav în Fetești, județul Ialomița. Un bărbat de 44 de ani a murit pe loc după ce bomba artizanală pe care o fabrica în casă a explodat. În casa omului, frizer de meserie, anchetatorii au găsit mai multe obiecte pirotehnice, inclusiv praf de pușcă. Prin vecini umblu vorba că răposatul s-ar fi temut că ne-ar fi atacat rușii”, a spus Christian Sabbagh. 

„Ne-a anunțat că l-a găsit mort. Ce a făcut, Dumnezeu știe, că nu mai știm nimic. Nu ne-a zis nimic ce a găsit”, spune mătușa bărbatului.

bomba fetesti, frizei, caz socant

Autoritățile au intervenit de urgență. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Bărbatul s-ar fi temut de un atac al rușilor, de aceea ar fi realizat bomba

Romeo Dragnea, frizer de meserie, s-a temut că ne vor ataca rușii. Tocmai de aceea s-a apucat să fabrice în propria locuință bomba artizanală, iar aseară era pe punctul de a arunca totul în aer.

Din casa din fetești, unde locuia cu părinții, s-a auzit din senin o bubuitură puternică. Se pare că bărbatul de 44 de ani ar fi manevrat greșit bomba și i-ar fi explodat în față. Suflul deflagrației l-a ucis pe loc.

„Când au intrat în casă, anchetatorii au descoperit mai multe elemente pirotehnice, dar și muniție, care ar fi putut provoca o nouă explozie. Tocmai de aceea au fost chemați ofițerii brigăzii AntiTero de la SRI”,

a transmis Adina Iliescu, reporter Kanal D.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Unii vorbesc că ar fi făcut să se apere de ruși, dar adevărul el îl știe”,

spune un vecin.

Citește și: Ilie a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, în propria curte și sub ochii fiului său. Filmul tragediei de la petrecerea din Neamț

bomba fetesti, frizei, caz socant

Părerile vecinilor sunt împărțite. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește și: VIDEO Consumul de droguri l-a depășit pe cel de alcool! Bătrânii se tem să mai iasă din casă din cauza oamenilor care au vicii periculoase

Alții spun că urma să aibă loc un meci pe stadion, iar că bărbatul ar fi vrut să ducă acolo bomba artizanală pe care a fabricat-o urmărind tutoriale pe internet.

Mătușa lui Romeo e șocată: „Era un băiat cuminte. Nu fuma, nu bea, toată lumea îl știe.”

Și vecinii sunt uluiți, spun că băiatul era o fire retrasă. Romeo Dragnea nu avea o pasiune doar pentru obiecte pirotehnice și muniție. În curte există mai multe construcții făcute de mâna lui, printre carne Turnul Eiffel în miniatură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si