Șoferul microbuzului implicat în accidentul feroviar din județul Buzău, în vârstă de 51 de ani, este internat în stare critică în spitalul județean Buzău. Două femei au fost aduse, de asemenea, în stare gravă, însă una dintre ele a decedat la spital, ridicând bilanțul evenimentului la patru morți.

Citeste si: Daniela, o tânără din Ploiești, s-a aruncat în gol de la etajul blocului în care locuia. A lăsat și un bilet de adio

Douăsprezece persoane sunt grav rănite iar alți patru pasageri au murit. Printre răniți este și șoferul microbuzului lovit de tren, un bărbat de 51 de ani, din Dumitrești, județul Vrancea, care este internat pe secția ATI a Spitalului Județean Buzău.

Tot în stare gravă au fost aduse azi-noapte la spital două femei. Una a fost transferată încă de azi-noapte la Spitalul din Ploiești, însă cealaltă a decedat în timp ce se afla la terapie intensivă. Celelalte victime sunt stabilizate, potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, toate având traumatisme craniene, toracice și de membre.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Primele imagini din interiorul Catedralei Notre Dame. Ce a mai rămas din simbolul Parisului după incendiu

Victimele erau din Brăila, Galați și Vrancea și se întorceau de la muncă din Franța și Germania. Toți erau așteptați acasă de rude. După accident, unii au reușit să-și sune familiile și să anunțe nenorocirea. Microbuzul plecase din Oradea și trebuia să ajungă până la Tişiţa, judeţul Vrancea.

Șoferul mașinii ar fi adormit la volan sau i s-ar fi făcut rău chiar în momentul în care trebuia să traverseze calea ferată, spulberând barierele lăsate deja. El se numește Viorel Liteanu, are 51 de ani și este din localitatea Dumitrești, județul Vrancea. 

CFR Călători a anunțat ulterior că, în evenimentul de la trecerea la nivel cu calea ferată dintre staţiile Cilibia şi C.A Rosetti, a fost implicat trenul Inter Regio 1579 Bucureşti Nord – Galaţi. Pasagerii şi personalul feroviar nu s-au aflat în pericol iar după redeschiderea circulaţiei feroviare aceștia au fost preluaţi de o altă garnitură.

Citeste si: Mirel Drăgan și Yamato Zaharia au ”rupt” Portugalia! Echipa României, condusă de Faimoși, a devenit campioană mondială


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si