Intr-o locuinta inteligenta, de la aspirator pana la televizor, toate electrocasnicele sunt controlate prin intermediul mobilului. Cine cauta astfel de produse trebuie sa stie ca investitia e una serioasa.

O doamnă spune că, pentru achiziționarea unui frigider, are la dispoziție nu mai puțin de 10.000 de lei. Adica peste 2000 de euro.

Petre Nechita, reporter Stirile Kanal D: Ati calculat cat timp petreceti zilnic spaland vase, rufe si gatind? Au facut calculi, pentru noi, producatorii de electrocasnice.

Asa a aparut tehnologia smart. Dispozitivele din casa comunica intre ele si pot fi controlate de pe telefonul mobil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De exemplu, daca pierdem cate 20 de minute zilnic spaland vase, asta inseamna ca intr-un an se aduna 5 zile.

Citeste si: Cabine de dus sub 2000 lei care pe care le vei adora!

Mirela Vlad, reprezentantul unui producator: Prima masina de spalat vase din lume cu dozare automata a detergentului!Putem sa presetam cand dorim sa porneasca masina de spalat. In ce zi si la ce ora! Usa se deschide singura la final, pentru evacuarea aburului.

Ne costa aproximativ 7 mii de lei, dar facem economii la consumul de apa. In programul automatic, 6 litri de apa, ceea ce inseamna mai putin decat o chiuveta.

Ne mutam in showroom-ul unui alt retailer, unde descoprim o masina de spalat rufe cu 2 cuve. Dar altceva iese in evidenta: orice defectiune e detectata cu ajutorul telefonului mobil. Cat costa? Peste 6 mii de lei, la reducere.

In prezent, majoritatea electrocasnicelor de pe piata au functii inteligente.

Marian Pirlog, team manager: Interesul clientilor nostri a crescut foarte mult pentru produsele care sunt smart, care au o tehnologie smart in spate, mai ales pentru ca le simplifica viata. Cu siguranta, tehnologia smart te ajuta sa castigi timp!

Cine s-a saturat sa dea cu aspiratorul poate cumpara un robot care sa faca asta.

Preturile sar de pragul de 4.000 de lei, dar ce mai conteaza cand scapam de o corvoada.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si