Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Electrocasnicele inteligente nu costă puțin, dar au și avantaje pe măsură. Care sunt prețurile

Peste 2 miliarde de euro cheltuim anual pe electronice si electrocasnice. Dispozitivele inteligente care pot fi controlate cu ajutorul telefonului mobil castiga tot mai mult teren pentru ca electrocansicele programate de la distanta ne ajuta sa castigam timp liber. E drept ca si costul e unul pe masura!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-o locuinta inteligenta, de la aspirator pana la televizor, toate electrocasnicele sunt controlate prin intermediul mobilului. Cine cauta astfel de produse trebuie sa stie ca investitia e una serioasa.

O doamnă spune că, pentru achiziționarea unui frigider, are la dispoziție nu mai puțin de 10.000 de lei. Adica peste 2000 de euro.

Petre Nechita, reporter Stirile Kanal D: Ati calculat cat timp petreceti zilnic spaland vase, rufe si gatind? Au facut calculi, pentru noi, producatorii de electrocasnice. Asa a aparut tehnologia smart. Dispozitivele din casa comunica intre ele si pot fi controlate de pe telefonul mobil.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De exemplu, daca pierdem cate 20 de minute zilnic spaland vase, asta inseamna ca intr-un an se aduna 5 zile.

Citeste si: Cabine de dus sub 2000 lei care pe care le vei adora!

Mirela Vlad, reprezentantul unui producator: Prima masina de spalat vase din lume cu dozare automata a detergentului!Putem sa presetam cand dorim sa porneasca masina de spalat.

In ce zi si la ce ora! Usa se deschide singura la final, pentru evacuarea aburului. Ne costa aproximativ 7 mii de lei, dar facem economii la consumul de apa. In programul automatic, 6 litri de apa, ceea ce inseamna mai putin decat o chiuveta.

Ne mutam in showroom-ul unui alt retailer, unde descoprim o masina de spalat rufe cu 2 cuve. Dar altceva iese in evidenta: orice defectiune e detectata cu ajutorul telefonului mobil.

Cat costa? Peste 6 mii de lei, la reducere. In prezent, majoritatea electrocasnicelor de pe piata au functii inteligente.

Marian Pirlog, team manager: Interesul clientilor nostri a crescut foarte mult pentru produsele care sunt smart, care au o tehnologie smart in spate, mai ales pentru ca le simplifica viata. Cu siguranta, tehnologia smart te ajuta sa castigi timp!

Cine s-a saturat sa dea cu aspiratorul poate cumpara un robot care sa faca asta.

Preturile sar de pragul de 4.000 de lei, dar ce mai conteaza cand scapam de o corvoada.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI