Bărbatul în vârstă de 40 de ani era de meserie constructor. Apropiații spun că și-a amenajat singur baia și a montat boilerul fără ajutor.

Ucis în baia ridicată chiar de el

"Un scurt, posibil sa nu aibă împământare și atunci toată chestia... casa este veche", a declarat Pavel, cumnatul bărbatului.

Apelul la 112 a fost făcut seara trecută de familia timișoreanului pentru că acesta nu mai răspundea la telefon.

Salvatorii l-au găsit fără suflare în baie.

"Era defect boilerul, curgea apa pe fire și băiatul a vrut să meargă să facă baie și când a luat dușul în mână, a rămas cu dușul electrocutat"

Bărbatul era plecat de 4 luni în străinătate și revenise acasă să-și revadă copii.

"Tragedie, el a mers să facă un ban... și-a iubit copiii. Înainte de asta, a fost soția, a stat o săptămână, și-au făcut baie și copiii și fosta sotie. La ei nu s-a întâmplat nimic", a continuat cumnatul bărbatului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Este interzis să folosim echipamente stricate sau improvizate. Nu cunosc bolierul sau cauza exactă. Dar un boiler defect, vechi, neverugcat la timp, poate duce la electrocutări cu pierderi de vieți omenești", a declarat Cristian Murărescu, inginer electrician.

Primele cercetări făcute de criminaliști indică o problemă cu boilerul din baie. Specialiștii atrag și ei atenția asupra pericolelor.

"O împământare corectă, cu valoare sub 4 îmi, iar al doilea echipament de protecție la bai, este o protecție diferențială de 10 miliamperi care face diferența între viață și moarte", a continuat Cristian Murărescu, inginer electrician.

Citește și: VIDEO- Un minor de 17 ani a fost ucis în bătaie, în Tulcea. Băiatul ieșise afară, cu prietenii

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si