„Tot mai multe mămici aleg o metodă revoluționară pentru a scăpa de kilogramele în plus după sarcină. Este vorba despre ședințele de fitness cu electrolizi. Un antrenament durează doar 20 de minute pe săptămână, iar kilogramele se topesc într-un timp record”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Electrostimularea, metoda revoluționară de slăbit

Emanuela Curea-Lup a lucrat timp de doi ani ca psiholog clinician. În 2018, a plecat în Dubai, unde a cumpărat un studio fitness de electrostimularea musculară și a început să se perfecționeze în acest domeniu.

Deși a fost o provocare pentru ea, succesul a venit în scurt timp.
În pandemie, Emanuela a lăsat Dubaiul în urmă și s-a întors acasă, la Oradea. Nu a mai stat pe gânduri și a deschis un studio cu aparatură unică în România pentru a obține slăbirea, dar și tonifierea corpului.
Ședințele au loc o dată pe săptămână, pe bază de programare. Fiecare antrenament durează 20 de minute, iar rezultatul este similar cu 6 ore petrecute în sala de fitness.

Citește și: Cum a reușit o femeie să slăbească kilograme întregi în doar opt luni? Un obicei i-a schimbat viața

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Emanuela pregătește pentru fiecare clientă în parte și un program care conține informații despre nutriție și consiliere zilnică. Astfel, acestea învață să fie atente la ce mănâncă pentru a obține abdomenul perfect.
Andreea a început să practice antrenamentele de electrostimulare musculară în urmă cu doi ani. Tânăra este antreprenor și mamă a doi copii și se bucură că a reușit să găsească o metodă rapidă prin care să își mențină o siluetă de invidiat.


Programul se adresează și proaspetelor mămici.
La finalul ședințelor, clientele au parte și de o recuperare prin masaj. Un astfel de abonament costă între 950 de lei și 1250 de lei pe lună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si