„Elena Gheorghe este mamă, soție și o artistă perfecționistă în tot ceea ce face. Nu este o misiune deloc ușoară, dar are un secret care o ajută mereu să-și echilibreze frumos viața. Care este acela aflăm din materialul următor”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Elena Gheorghe, artistă perfecționistă în tot ceea ce face

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața emană bună dispoziție pe scenă, dar și în viața de zi cu zi.
„Viața mea e un cântec. Cred că viața tuturor e de fapt un cântec pe care cumva îl alegi, într-o zi poate fi o melodie melancolică, altă zi poate fi plină de fericire, depinde ce alegi, pentru că telecomandă e la noi și poți schimba frecvența”, a spus artista.
Artista cu mare priză la public sărbătorește în fiecare zi succesul de care se bucură de peste 20 de ani pe piață muzicală.
„Trăiesc prezentul, mă bucur de el, mă bucur de tot ceea ce se întâmplă, deși lucrez foarte. Foarte mult. Lucrăm chiar dimineața până foarte târziu, până a doua zi dimineața lucrăm”, a mai spus Elena Gheorghe.

Citește și: Un tâmplar, o șoferiță de tir și un pensionar, printre cei care vor da testul suprem în cel mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe lângă cariera înfloritoare, Elena Gheorghe este și mamă, dar și o soție dedicată.
„Te-aș păcăli dacă aș spune că e ușor, dar în fiecare zi aceste roluri pe care le avem în viață noastră, ne aduc bucurii și ne fac să avem puterea să le echilibrăm”, a adăugat cântăreața.
„- De fiecare dată te găsesc cu acest zâmbet minunat pe chipul tău. De unde vine el?

- Din interior. Cumva am învățat să-mi spun că merit să fiu așa. Merit în viața mea să fiu fericită, să am ce-i mai bun. Cred că aceasta gândire mă ajuta foarte tare”, a mai spus Elena Gheorghe.
Momentele petrecute alături de cei dragi sunt neprețuite, așa că de Paște artista nu a acceptat nicio propunere de a participa la spectacole. Ea va sărbători alături de familie și are pregătite mai multe activități pentru cei mici.
După sărbători, Elena se va concentra asupra concertului pe care îl va susține la Sala Palatului, unde vor fi prezente nume mari ale scenei românești.
„Pe 23 mai am concert aniversar, anul acesta fac 20 de ani de carieră. Veți asculta și piese de pe noul meu album și vor fi niște colaborări la care nu v-ați gândit”, a adăugat artista.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si