Elevul de clasa a III-a a participat joi la ora de educație fizică. Spre finalul orei, profesorul de sport i-ar fi lăsat pe copii să se joace cu mingea.

După ora de sport, în comă, la spital

În acele momente, copilul ar fi căzut. La ieșirea de la ora de sport nu acuza dureri, șchiopăta ușor, doamna învățătoare a observat asta, l-a întrebat, copilul nu avea nevoie de ajutor medical,

Cătălina Satmari, directorul școlii.

Mai mult, vineri copilul ar fi participat la ore și, spune învățătoarea, nu a dat semne că ar avea probleme.

Însă în weekend starea elevului de 10 ani s-a agravat brusc. I s-a făcut rău în timp ce se afla cu bunicul său care a și început manevrele de resuscitare. Ulterior, copilul a ajuns la spital în stare gravă. Medicii încă nu-și dau seama care este motivul pentru care s-a ajuns în această situație.

Citește și: Gestul scandalos al unei mame din Timiș. Și-a fotografiat fetițele și a trimis pozele mai multor bărbați

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Copilul se află internat la terapie intensivă, cu status convulsiv, este în comă indusă, nu prezintă urme de traumatism cranio-cerebral și este în curs de investigare, a declarat Rodica Lohan, purtător de cuvânt spitalul județean Satu Mare.

Astăzi au intrat pe fir și polițiștii. Cel puțin pentru moment, oamenii legi fac o legătură între incidentul petrecut la școală și starea gravă în care se află copilul acum.

Polițiștii au constatat faptul că la data de 21 septembrie, în timp ce desfășura activități sportive în cadrul orei de educație fizică, un elev de 10 ani s-ar fi accidentat. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu, a declarat Mihai Pașolea, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare.

Anchetatorii au făcut astăzi o vizită la școală, dar așteaptă rezultatul investigațiilor medicale pentru a continua cercetările.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si