Eleva din Oradea care s-a răzbunat cu cuțitul pe un pedagog, este acuzată de tentativă de omor și a fost arestată preventiv. Adolescenta avea bursă de merit, iar în fața anchetatorilor a spus că regretă amarnic gestul teribil, în schimb îl acuză pe dascăl, absolvent de teologie, că ar fi agresat o sexual. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Eleva lansează acuzații după gestul teribil

În fața jurnaliștilor, eleva de 16 ani nu a avut nimic de spus, când a fost dusă la audieri. Anchetatorilor, însă, le-ar fi declarat că îi pare rău pentru ce a făcut și ca a fost doar un gest de apărare, după ce pedagogul ar fi încercat să o agreseze sexual.

Oamenii legii nu au făcut nicio precizare legată de acuzațiile pe care fata le face. Mama le-ar fi cerut magistraților să o elibereze, cu promisiunea că se va muta cu ea în chirie, ca să o supravegheze, dar aceștia au decis ca adolescenta să fie arestată preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. Între timp, oamenii legii au refăcut filmul evenimentului de ieri, când tânăra și-a atacat pedagogul în biroul directoarei.

Citește și: Noi detalii în cazul elevei de 16 ani, care a înjunghiat un profesor la un liceu din Oradea. Tânăra a fost reținută pentru tentativă de omor

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A scos un cuțit cu o lungime de 34 de centimetri, lama de 21 de centimetri, pe care îl avea ascuns în mâneca hainei de la mâna stângă și cu acest cuțit l-a înjunghiat pe supraveghetorul de noapte al internatului, în zona spatelui,

a declarat Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Pedagogul în vârstă de 41 de ani, care a terminat teologia, a stat mai bine de patru ore în sala de operație, iar doctorii au ajuns la concluzia că va avea nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

I s-a făcut anestezie generală, în momentul de față este conștient, respiră spontan și urmează să i se facă reevaluarea postoperatorie. Chiar acum se așteaptă rezultatul de la CT pentru a se vedea care este starea de după operație. Este internat pe secția ATI pentru continuarea tratamentului, a declarat Lisa Crăiuț, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bihor.

Eleva de 16 ani este în clasa a X-a, iar anul trecut a fost cea mai bună din clasă la învățătură și a primit bursă de merit. Se pare că le-ar fi declarat anchetatorilor că vrea să se întoarcă la școală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si