„Dacă statul nu le asigură masa caldă, elevii și-au făcut-o singuri. Într-o școală din București, copiii au încins un grătar chiar în timpul orelor. Colega mea, Alexandra Cosman are detalii”, a transmis Christian Sabbagh.

Au încins grătarul în timpul orelor

„Videoclipul s-a viralizat rapid pe internet și a stârnit o groază de reacții din partea internauților. În imagini se vede cum cei trei elevi stau în ultima bancă.

Au pus grătarul electric pe un scaun și carnea la fript și au deschis larg geamurile. Iar pe bancă au pregătit pâinea și sosul.
Mirosul aripioarelor de pui pare că nu a ajuns până la catedră pentru că, în fața clasei, profesorul nu reacționează, după cum se vede pe imagini. Chiar continuă să își predea lecția fără să le facă elevilor vreo observație.
În schimb, o reacție a venit din partea autorităților. Inspectoratul Școlar al Municipiului București s-a autosesizat și încearcă să afle în ce unitate școlară s-a putut întâmpla un astfel de incident”, a transmis Alexandra Cosman.

Citește și: O tânără din Indonezia, vizibil emoționată după ce a primit pentru prima dată flori de Mărțișor- VIDEO

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si