Un elicopter s-a prăbuşit luni pe acoperişul unui hotel din Cairns, în nordul Australiei, provocând un incendiu care a dus la o evacuare în masă.

Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate în siguranță dintr-un hotel Cairns din Australia, după ce un elicopter s-a prăbușit de acoperișul său și a izbucnit în flăcări.

Elicopterul cu două motoare s-a prăbușit pe acoperișul hotelului Double Tree Hilton la ora 2 dimineața. 

Pilotul și-a pierdut viața pe loc, iar mai mulți pasageri au fost intoxicați cu fum.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Elicopterul implicat în accident a fost identificat ca fiind un zbor „neautorizat” în momentul incidentului.

O elice a elicopterului a ajuns în piscina hotelului

Pilotul şi singurul ocupant al aparatului a fost localizat şi declarat mort, iar examinările medico-legale sunt în curs de desfăşurare pentru identificarea oficială a acestuia, a declarat poliţia într-un comunicat.

Una dintre elicele elicopterului a căzut în piscina hotelului, au precizat serviciile de urgenţă, potrivit The Independent.

Presa locală a raportat că două persoane rănite au fost transferate la spital în stare stabilă.

O altă elice a căzut pe esplanada din faţa clădirii, a declarat pentru presă Caitlin Denning, un responsabil local al serviciilor de salvare.

O elice a elicopterului a ajuns în piscina hotelului

O elice a elicopterului a ajuns în piscina hotelului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si