Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Elicopter prăbușit pe un hotel, urmat de incendiu. 400 de oameni au fost evacuați

Un elicopter s-a prăbuşit luni pe acoperişul unui hotel din Cairns, în nordul Australiei. Aeronava a luat foc, iar aproximativ 400 de persoane au fost evacuate în siguranță.

Sorin Negru,

Elicopter prăbușit pe un hotel. 400 de oameni evacuați

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un elicopter s-a prăbuşit luni pe acoperişul unui hotel din Cairns, în nordul Australiei, provocând un incendiu care a dus la o evacuare în masă.

O elice a elicopterului a ajuns în piscina hotelului

Pilotul şi singurul ocupant al aparatului a fost localizat şi declarat mort, iar examinările medico-legale sunt în curs de desfăşurare pentru identificarea oficială a acestuia, a declarat poliţia într-un comunicat.

Una dintre elicele elicopterului a căzut în piscina hotelului, au precizat serviciile de urgenţă, potrivit The Independent.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Presa locală a raportat că două persoane rănite au fost transferate la spital în stare stabilă.

O altă elice a căzut pe esplanada din faţa clădirii, a declarat pentru presă Caitlin Denning, un responsabil local al serviciilor de salvare.

O elice a elicopterului a ajuns în piscina hotelului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI