,,Radare de mare precizie, armament de ultimă generație și echipamente de intervenție care fac să-ți înghețe sângele în vene. Toate fac parte din noile dotări ale Poliției Române a carei zi aniversară este sărbătorită la sfârșitul acestei săptămâni. Colega mea, Claudia Costandiș este într-unul dintre cele mai noi aparte de zbor din dotarea poliției, un elicopter Black Hawk, a transmis Cristina Dorobanțu.

Elicopterul Black Hawk, mândria Poliției Române

Claudia Costandiș: Mă aflu în cel mai modern elicopter ce tocmai a intrat în dotarea Poliției Române, de curând. Îl puteți vedea și dumneavoastră începând cu ziua de mâine în parcul Herăstrău, acolo unde va fi organizată sărbătoarea cu ocazia zilei Poliției Române, ce împlinește 202 ani. Alături de mine îl am pe Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, care ne va spune ce putem vedea mâine la această celebrare.

Bogdan Ghebaur: Mâine, începând cu ora 9, colegii mei îi așteaptă pe toți copiii și iubitorii de uniformă, cu cele mai noi autospeciale, motociclete și de asemenea le-au pregătit și jocuri interactive, ateliere și multe alte surprize. Totodată, vor avea și cățeii de serviciu, care vor efectua exerciții demonstrative.

Claudia Costandiș: Ce echipamente de intervenție pot vedea cei mici, pentru că știm că toți sunt fascinați când văd acele intervenții spectaculoase pe care noi le dăm la televizor.

Bogdan Ghebaur: La această activitate vor fi prezenți și colegii de la Serviciul de Intervenții și Acțiuni Speciale, luptătorii Poliției Române.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Aceștia vor avea tot echipamentul lor cu care merg la acțiunile deosebit de periculoase, vor putea să vadă pe lângă armament, vor putea să vadă și instrumentele pe care le folosesc la deschiderea ușilor, cele mai noi care au intrat în dotarea Poliției Române.

Claudia Costandiș: Avem acum intrate în dotarea Poliției Române și noile mașini de la rutieră. Vor putea cei mici să se prefacă că și ei conduc o astfel de mașină?

Bogdan Ghebaur: Vor putea pleca în misiune fie cu autospecialele noastre, cu motocicletele cele mai noi și de asemenea vor putea să folosească și toată dotarea ce intră în într-o astfel de autospecială.

Vorbim de aparate etilotest, drugtest sau pistolul de înregistrare a vitezei.

Claudia Costandiș: Colegii tăi bănuiesc că îi vor îndruma pe cei mici pe acest traseu. Sunt cred că o parte dintre ei și astăzi.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Bogdan Ghebaur: Tot ei vor fi și mâine, sunt deja pregătiți să îi primească și să să le arate toate tainele Poliției Române.

Claudia Costandiș: Până la ce oră ține această festivitate?

Bogdan Ghebaur: De la ora 9 la ora 16.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si