Viața lui este dansul. Emil Rengle reușește să se exprime cel mai bine prin mișcarile lui unice iar când este intrebat despre cum ar fi viața lui fără sport, raspunde fara ezitare:
„As vedea-o nefericită deoarece chiar daca as fi transpirat după o coregrafie lungă, sau exerciții cu băieții pentru dezvoltarea musculară, dar la final sunt fericit”, spune Emil Rengle.

Pentru Emil Rengle, dansul este cea mai spectaculoasă experiență

Este un artist complex și se mândrește cu asta. Compune, realizează coregrafii, cântă iar mai nou are câteva colaborări inedite.
„Se numește benga am dansat in tot clipul am combinat stilurile ea venind din zona manelelor, a fost o experiență superbă, o experientă care m-a deschis si mai mult spre diversitatea culturală”, spune Rengle
Ultima colaborare cu zona manelelor, la piesa Dă-mi aer- a lui Florin Salam si What' up i-a adus 2.100.000 de vizualizări.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„A starnit un val de reactii vă dați seama că pentru mulți oameni să vadă un bărbat dansând pe melodia lui Florin Salam e ceva… cine ce a facut? Cine a luat-o razna?”, spun artiștii.
„Când spuneti wow, ce bine se mișcă” În spate e foarte multă muncă”, explică Rengle.

Emil Rengle merge și la antrenamente speciale, pentru o experiență completă

Pe lângă repetițiile de dans ,Emil are și trei antrenamente saptamanale cu The Guys: Mircea și Bogdan care lucrează cu majoritatea artiștilor din România.


„Wow ce coregrafii am folosit aici si pe urma numai cu sărituri să fiu in aer”, comentează artistul despre dansul său.
Cum face face furori pe internet cu diferite coregrafii moderne, Emil nu ratează nicio ocazie de a posta pe Tik Tok filmulețe cu mișcările lui cu sau fără tocuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si