Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Episod de iarnă în mijlocul verii. Imagini incredibile la Suceava

Un potop cu grindină a răcit luna lui cuptor în nord-estul țării, iar gheața a colorat pământul în alb. La Suceava a lovit fenomenul extrem, unde inițial a venit o furtună cumplită, care a provocat inundații, apoi a căzut piatră peste tot. Vremea continuă să fie severă, spun meteorologii, care anunță arșiță după aceste episoade extreme.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bucăţile de gheaţă, de mărimea unui bob de fasole, au dat orasului un aspect de iarna, după nici câteva minute de ploaie cu grindină. Gheaţa căzută a fost atât de multă încât a format un covor gros de câțiva centimetri. Imaginile sunt grăitoare.

Mai grav este că fenomenul a măcinat pomii fructiferi și a distrus grădinile oamenilor.

Furtuna violentă a produs mai multe pagube

Dupa furtuna violenta, 6 beciuri si 11 curti au fost inundate, 3 copaci au fost pusi la pamant, iar un transformator electric a luat foc. In total, 33 de pompieri au actionat pentru a tine situatia sub control si a reduce pagubele.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Judeţul Suceava a fost sub cod portocaliu de vreme severa, iar ploile cazute in cantitati foarte mari au blocat traficul si au inundate mai multe strazi din oras.

Citeste si: VIDEO- Spectacolul naturii la Băile Felix: Lacul cu nuferi este de o frumusețe rară în această perioadă a anului

Cum va fi vremea în weekend

Răbufnirea vremii vine înaintea unui weekend care se anunţă a fi agitat.

Meteorologii au emis astăzi din nou un cod galben de vreme instabilă în mai multe zone din ţară, valabil până la ora 22. Odată ce va expira această avertizare, va intra în vigoare un alt cod de vreme rea.

După vremea extremă, săptămâna viitoare ne vom confrunta şi cu primul episod sever de caniculă. Temperaturile vor depăşi 34 de grade mai multe zile consecutive.

Citeste si: VIDEO- Vreme extremă în România: Un adevărat dezastru în vestul țării, în urma ploilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI