"O realitate a fost cândva, acum e visul fiecăruia să îl vadă făcut. Zilele trecute au spus că zilele astea îl deschid. Păi e 26, nu sunt alegeri, nu e normal să mințim mult?", comentează cu amărăciune oamenii din zonă.

Metroul din Drumul Taberei s-a împotmolit într-un hidrant

Însă... și de data aceasta un obstacol stă în calea deschiderii deja celebrei magistrale- concret, hidrantul din subteran.

Citeste si: Metroul din Drumul Taberei, inaugurat în septembrie. Cum arată astăzi stațiile- VIDEO

Potrivit unor surse, pompierii care trebuie să semneze autorizația pentru deschiderea metroului spun că pompa care ar urma să fie folosită în caz de incendiu nu este una conformă- mufa de conectare a furtunului de apă este în sus și nu în lateral așa cum scrie la carte.
Drept urmare, fără avizul ISU, magistrala nu poate fi circulată.

Oamenii din Drumul Taberei, sătui să aștepte metroul

"Acum spuneau că nu au hidrant, că nu e bun. Păi de ce nu m-au sunat pe mine? Că le dădeam eu hidrant. Haideți acum, păi.. exact ce v-am spus... Băiatul meu lucrează în subterane, face acolo, automat sunt pregatiti să dea drumul, dar nu zilele astea, două luni trebuie sa faca probe", constată disperați locuitorii din Drumul Taberei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Orban, despre inaugurarea în septembrie a metroului din Drumul Taberei

Chiar şi cu aceste probleme, speranţa piere ultima în rândul bucureştenilor.

"Visul întotdeauana se împlinește, asa si cu asta, se implineste. Mai bine să repare și apoi... decât o catastrofă. Va dura mult? Acum sunt alegeri, durează puțin, să iasă la suprafață, avem șansă, sănătoși să fim, că avem cu ce ne plimba", spun optimiștii.

Metroul din Drumul Taberei nu pornește și din alte motive

Pe lângă hidrantul care amână planurile mărețe ale aleșilor, se pare că ar fi în continuare și alte probleme care încă nu fac posibilă promisiunea de deschidere a noii magistrale.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Imagini incredibile cu staţia de metrou Romancierilor, de pe magistrala Drumul Taberei- VIDEO

Deja se lansează noi date- abia săptămâna viitoare ar urma să fie tăiată panglica la treptele ce duc la subteran.

Ironii de ani de zile la adresa metroului din Drumul Taberei

De-a lungul timpului, mulţi bucureșteni au ajuns şi să ironizeze promisiunea. În ton cu regulile din pandemie, în mediul online a circulat gluma potrivit căreia că metroul din drumul taberei va fi unul exclusiv online, ca nu cumva să se aglomereze.

Șoferii din Drumul Taberei, sătui să aștepte metroul

Între timp, locuitorii din Drumul Taberei pierd ore bune în trafic să ajungă la serviciu.
"Cât pierzi pe drum în trafic, dus întors la muncă? La muncă 2 ore dus, seara la 10 ajung la 12 acasă...cu metroul în 5 minute as fi acasa...", declară șoferii sătui de trafic.
Cu optimism și cu zâmbetul pe buze, oamenii s-au săturat să mai spere, așa că acum nimeni nu mai crede iar în deschiderea magistralei până când nu vor cumpăra cartele de călătorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si