• Un pilot de raliu a fost izbit de un șofer în timp ce se afla pe bicicletă. S-a ales cu vânătăi din cap până în picioare.
  • Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din comuna Corbeanca.
  • Alex susține că era plin de sânge când șoferul a început să-l înjure.
    Polițiștii nu au reușit să îl tempereze.
  • Dacă ancheta poliției va arăta că șoferul l-a lovit cu bună știință, încadrarea juridică a faptelor sale ar putea fi schimbată din vătămare corporală, în tentativă de omor.

Vânăt din cap până-n picioare, Alex Filip susține că bărbatul de la volan l-a scos intenționat de pe șosea însă comunicatul de poliției susține că accidentul s-ar fi produs din pricina unei depășiri. Imaginile de pe camerele de supraveghere par să-i dea dreptate sportivului.

Alex Filip este pilot în cursele de raliuri, iar antrenamentul care-l menține în formă, presupune mult pedalat. În dupa-amiaza fatidică, a apucat să parcurgă doar 5 kilometri din cei 75. Camerele de supraveghere din comuna Corbeanca au surprins momentul în care drumul sportivului este întrerupt de un incident brutal.

”S-a apropiat atât demult de mine și mi-am dat seama că nu o să încap în condiții de siguranță printre el, o mașină în rulaj și o altă mașină parcată.

Într-un gest de disperare, am strigat să-mi facă loc. Nu că nu a virat stânga să-mi facă și mie loc să pot trece, mai mult decât atât a frânat și a tras dreapta de volan așa încât să-mi dea o lecție”, povestește pilotul.

Șoferul a început să îl înjure

Alex susține că era plin de sânge când șoferul a început să-l înjure și nici polițiștii n-au reușit, spune sportivul, să-i tempereze criza de nervi.

În timpul declarațiilor de la fața locului, bărbatul de la volan ar fi susținut că a vrut doar să-l depășească pe biciclist.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Sfârșit tragic: Mamă și fiică, ucise într-un cumplit accident rutier

Sportivul susține însă că l-a șicanat și că a vrut, intenționat, să-l scoată de pe șosea. În încercarea de a arăta cum s-a întâmplat de fapt, Alex a postat imaginile surprinse în momentul impactului pe pagina sa de Facebook.

Ce se întâmplă din punct de vedere juridic într-una stfel de caz

Dacă ancheta poliției va arăta că șoferul l-a lovit cu bună știință, încadrarea juridică a faptelor sale ar putea fi schimbată din vătămare corporală, în tentativă de omor. Un caz de șicanare, greu de dovedit, a fost tranșat de curând de instanța din București. Șoferul vinovat care a scos de pe șosea un alt participant la trafic în 2015 a fost condamndat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Citeste si: Drama prin care trecea Tavy Pustiu. Rudele au făcut mărturisiri cutremurătoare: "Soția lui..."

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si