Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - "Era să fiu făcut terci între două mașini” - Mărturia unui pilot de raliu izbit de un șofer în timp ce se afla pe bicicletă

"Era să fiu făcut terci între două mașini și cu ochiul drept nu mai vedeam nimic" - a mărturisit un pilot de raliu, izbit de un șofer, în timp ce era pe bicicletă.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

  • Un pilot de raliu a fost izbit de un șofer în timp ce se afla pe bicicletă. S-a ales cu vânătăi din cap până în picioare.
  • Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din comuna Corbeanca.
  • Alex susține că era plin de sânge când șoferul a început să-l înjure. Polițiștii nu au reușit să îl tempereze.
  • Dacă ancheta poliției va arăta că șoferul l-a lovit cu bună știință, încadrarea juridică a faptelor sale ar putea fi schimbată din vătămare corporală, în tentativă de omor.

Vânăt din cap până-n picioare, Alex Filip susține că bărbatul de la volan l-a scos intenționat de pe șosea însă comunicatul de poliției susține că accidentul s-ar fi produs din pricina unei depășiri. Imaginile de pe camerele de supraveghere par să-i dea dreptate sportivului.

Alex Filip este pilot în cursele de raliuri, iar antrenamentul care-l menține în formă, presupune mult pedalat.

În dupa-amiaza fatidică, a apucat să parcurgă doar 5 kilometri din cei 75. Camerele de supraveghere din comuna Corbeanca au surprins momentul în care drumul sportivului este întrerupt de un incident brutal.

”S-a apropiat atât demult de mine și mi-am dat seama că nu o să încap în condiții de siguranță printre el, o mașină în rulaj și o altă mașină parcată. Într-un gest de disperare, am strigat să-mi facă loc.

Nu că nu a virat stânga să-mi facă și mie loc să pot trece, mai mult decât atât a frânat și a tras dreapta de volan așa încât să-mi dea o lecție”, povestește pilotul.

Șoferul a început să îl înjure

Alex susține că era plin de sânge când șoferul a început să-l înjure și nici polițiștii n-au reușit, spune sportivul, să-i tempereze criza de nervi.

În timpul declarațiilor de la fața locului, bărbatul de la volan ar fi susținut că a vrut doar să-l depășească pe biciclist.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Sfârșit tragic: Mamă și fiică, ucise într-un cumplit accident rutier

Sportivul susține însă că l-a șicanat și că a vrut, intenționat, să-l scoată de pe șosea. În încercarea de a arăta cum s-a întâmplat de fapt, Alex a postat imaginile surprinse în momentul impactului pe pagina sa de Facebook.

Ce se întâmplă din punct de vedere juridic într-una stfel de caz

Dacă ancheta poliției va arăta că șoferul l-a lovit cu bună știință, încadrarea juridică a faptelor sale ar putea fi schimbată din vătămare corporală, în tentativă de omor. Un caz de șicanare, greu de dovedit, a fost tranșat de curând de instanța din București. Șoferul vinovat care a scos de pe șosea un alt participant la trafic în 2015 a fost condamndat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Citeste si: Drama prin care trecea Tavy Pustiu. Rudele au făcut mărturisiri cutremurătoare: "Soția lui..."

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI