Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Erika Isac a împărțit România în două tabere cu melodia manifest. Tu în ce tabără te afli?

Erika Isac a făcut revoluție cu melodia manifest. Oamenii s-au împărțit în două tabere. Tu din ce tabără faci parte?

Redactia Stirile Kanal D,

Melodia care a împărțit România [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Într-o Românie în care, într-un singur an, peste o sută de mii de femei au căzut pradă violenței domestice, o melodie manifest stârnește controverse uriașe. O trapperiță din noua generație vorbește pe șleau despre abuzurile la care femeile sunt supuse și despre mentalități care fac mult rău. Multe tinere s-au regăsit în versurile explicite. Dar există și voci care condamnă artista, a transmis Cristina Dorobanțu.

Melodia manifest care a împărțit România

Aproape un milion trei sute de mii de vizualizări în trei zile și tot atâtea controverse. Macarena, manifestul tinerei artiste Erika Isac, pur și simplu a împărțit România în două.

Prin imagini și versuri explicite, trapărița vorbește despre violența și abuzurile împotriva femeilor într-o societate aflată în derivă.

Erika Isac a primit multe mesaje de susținere, mai ales din partea femeilor.

Sunt destui cei care au ținut să facă o veritabilă recenzie melodiei în spațiul public. Unii laudă inițiativa artisei, dar evident, nu au lipsit mesajele de hate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alții habar nu au de piesă sau de mesaj.

Erika Isac a transmis că a scris respectiva piesă pentru a fi mai mult înțeleasă decât ascultată.

Iar controversa probabil izvorăște de undeva, dintr-un fenomen îngrijorător și alarmant deopotrivă. România este țara în care, în 2023, au fost înregistrate peste 100.000

de cazuri de violență domestică, în proporție covârșitoare săvârșite împotriva femeilor, conform unei statistici a Inspectoratului General de Poliție.

În cazul în care sunteți victima violenței domestice apelați numărul de urgență 0800.500.333!

Citește și: VIDEO- Anais Sabbagh, surpriză emoționantă pentru tatăl ei. Christian Sabbagh a fost impresionat până la lacrimi!

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI