Zeci de polițiști și criminaliști au fost mobilizați pentru a-l prinde pe individul care a încercat să jefuiască o bancă la fel ca într-un scenariu de film. Mașinile care au ieșit astăzi din Iași au fost oprite și verificate: „Caută o persoană care a comis o infracțiune. Acum fac niște verificări suplimentare.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Individul a intrat în bancă la finalul programului. A fost surprins de camerele de supraveghere din cartier, dar și de cele din interiorul băncii. Știa, cel mai probabil, că întreaga zonă este monitorizată video, așa că și-a pus o șapcă pe cap, ochelari de soare, mustață și barbă ce par a fi false. În imagini se vede cum îndreaptă pistolul spre un angajat care deschide bancomatul. Omul îi arată însă că nu mai sunt bani. După cincisprezece minute petrecute acolo, individul pleacă așa cum a venit, cu buzunarele goale: „A amenințat acel obiect cei trei angajați care se aflau în sediul sucursalei. Le-a solicitat banii care se aflau în bancă. În acel moment în bancă nu se aflau bani. El a constatat că nu a găsit niciun ban, astfel că a părăsit incinta sucursalei fără a vătăma vreo persoană sau a sustrage un bun din interiorul băncii.

I-a amenințat, le-a cerut telefoanele mobile, ca să nu anunțe organele de poliție.”

Individul pare să fie calm în timpul jafului, semn că ar fi plănuit totul în detaliu. Chiar dacă a plecat fără bani, tot s-a ales cu acuzația de tâlhărie calificată. Trei angajați erau în sediul băncii, dar nu au apăsat butonul de panică. În schimb și-au sunat mai întâi colegii de la București, iar aceștia au apelat numărul unic de urgență.

De la momentul jafului și până au ajuns criminaliștii la fața locului a trecut aproape o oră, așa că individul a avut suficient timp la dispoziție să se facă nevăzut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si