Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Erupție vulcanică puternică în Islanda. Un munte a erupt pentru a treia oară în ultimii ani

După câteva săptămâni de cutremure, Islanda este acaparată de lavă. Un munte din sud-vestul țării a erupt aseară pentru a treia oară în ultimii ani.

Maria Stiuca,

Alertă în Islanda- Eurpție vulcanică [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Puternică erupție vulcanică în Islanda, după săptămâni de cutremure.
Jeturi de lavă ies din pământ, înconjurate de nori roșii de fum. Unul dintre munții aflați în sud-vestul țării a erupt aseară pentru a treia oară în ultimii ani. De această dată cu o forță deosebită.

Citește și: VIDEO- Erupție vulcanică spectaculoasă. Evenimentul a avut loc în Japonia

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Actvitatea vulcanică a deschis o fisură de peste 3 kilometri și jumătate în apropierea unui sat de pescari, care a fost deja evacuat.

Întreaga regiune de la sud de capitala Islandei a fost plasată sub alertă. Specialiștii estimează că erupția ar putea dura 10 zile. Nimeni nu știe deocamdată cât de mari vor fi pagubele provocate de lavă și nici dacă aceasta va afecta structura energetică a țării”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI