Mare atenție atunci când necunoscuții vă cer bani la telefon și vă spun despre diferite situații în care ar fi implicați membrii familiei. Un deținut a înșelat în acest mod mai mulți bătrâni. Deși era în pușcărie, a pus mâna pe banii și bijuteriile lor. Cu detalii vine colega mea, Ellvira Costache, a transmis Simona Pătruleasa.

Escrocherie din închisoare

Vorbim despre un bărbat de 41 de ani, aflat în penitenciar, care a reușit prin metoda accidentului să păcaleasca mai mulți bătrâni din Capitală și Brașov.

Mai exact, individul suna diferite persoane și se prezenta drept angajat al unei instituţii spitalicești. Le spunea acestora că o rudă apropiată a suferit un accident și că au nevoie urgentă de operaţie. După câteva minute de discuţie la telefon, individul îi convingea pe bătrâni să îi ofere o sumă de banii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Noua escrocherie prin telefon care face ravagii. ,,Mă auziți?'', este noua metodă de a păcăli oamenii. Care sunt sfaturile specialiștilor

Doi adolescenți de 16, respectiv 17 ani, dar și un tânăr de 24 de ani, complicii deținutului, mergeau la locuințele victimelor si ridicau banii tocmai pentru ca nimeni și nimic să nu dea de bănuit.

Astfel, escrocii au reușit să obțină de la bătrâni peste 29 de mii de lei si mai mute bijuterii. Acum, toți cei implicați au fost reținuți pentru 24 de ore si sunt cercetați pentru înșelaciune si complicitate la înșelaciune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si