„Un nou tip de escrocherie ia amploare. Curierii aduc diverse colete la ușă, iar unii clienți se grăbesc să le plătească, însă când deschid pachetele găsesc înăuntru cârpe și gunoaie. Firmele de curierat atrag atenția consumatorilor să verifice numele companiei care a trimis coletul înainte să scoată banii din buzunar”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO Misterul celui mai vechi computer din lume, de 2000 de ani, dezvăluit de astronomi

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Așa decurge țeapa cu coletele false. Oamenii se trezesc cu pachete pe care nu le-au comandat, dar se gândesc că poate sunt ale unui alt membru al familiei sau că sunt niște pachete întârziate. Fiindcă sunt cu plată ramburs, clienții le achită, aproximativ o sută de lei, o sumă importantă, dar nu suficient de mare ca să ridice semne de întrebare. Pachetele sunt trimise din țări străine, iar firma care a expediat coletul nu există.

Citește și: Două băuturi i-au costat cât un sejur întreg pe doi turiști. Suma fabuloasă pe care a cerut-o restaurantul din Mykonos: „Înșelătorie totală!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si