Rebecca și Antoni au pus punct relației pe care o aveau, iar tensiunile dintre foștii iubiți ating cote maxime de la o zi la alta. De această dată, sătulă de comportamentul lui Antoni, Rebecca clachează, izbucnește în lacrimi și părăsește platoul.

În tot acest timp, Antoni a fost indiferent la spusele iubitei și a început să răde, bruneta fiind din ce în ce mai deranjată.

Rebecca a clacat din cauza lui Antoni. Gestul ireal făcut de concurent

Antoni refuză orice interacțiune cu Rebecca. Concurentul a mărturisit că nu mai dorește nici măcar să o salute, iar Rebecca a spus că îl iartă, în ciuda faptului că acționează intenționat, cu scopul de a o răni.

Citește și: VIDEO "Nu stau la discuții, indiferent că iubesc" Antoni tună și fulgeră că nu există cale de împăcare întrel el și Rebecca. Bruneta, în schimb, varsă șiroaie de lacrimi

Antoni și Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Rebecca: Îți mulțumesc că oarecum mi-ai aruncat și tu o oarecare jignire prin "femei de genul", dar e ok, eu te iert.

Antoni: Nici nu mai aud. 

Andreea Mantea: Încă faci parte din viața ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Antoni: Din păcate! Nu mai vreau să am nicio discuție cu ea... i-am spus și lui Patrick, știe și ea!

Andreea Mantea: De ce fugi atât de tare de ea? Din păcate, îmi pare rău...

Rebecca: Pentru că o face intenționat, doamna Andreea. Un om care vrea să rănească intenționat continuă cu același subiect. El dacă chiar nu-și mai dorea nicio discuție și îi părea rău că m-a văzut așa, s-ar fi oprit acolo, nu ar mai fi zis nimic.

Antoni: Eu nu mai pot, doamna Andreea! 

Antoni

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citește și: VIDEO "Nu mai trebuie să plec de lângă tine"Julia și Robi, date siropos, cu multe zâmbete și gesturi tandre. Dragostea pare că plutește în aer în "Casa Iubirii"

Antoni

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Rebecca nu a mai rezistat și a cedat. Bruneta a clacat în fața emoțiilor puternice, a început să plângă și s-a ridicat pentru a părăsi platonul. În tot acest timp, Antoni a rămas indiferent.

Rebecca: Eu îmi dau ecusonul jos și plec.

Andreea Mantea: Rebecca, postolește-te.

Rebecca: Nu, doamna Andreea. Eu nu vreau să stau să șteargă Antoni cu mine pe jos, aici. Deci mi se pare penibil ce atitudine are și eu nu mai vreau să stau aici. Deci mi se pare penibil. Deci nu... Nu mai vreau să stau, chiar nu mai vreau să stau.

Pentru a afla cum continuă situația dintre cei doi, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si