Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Eugenia Nicolae, iubirea dincolo de timp. A reușit să încânte publicul cu îmbinarea dintre muzica ușoară cu folclorul

Eugenia Nicolae a reușit să ajungă rapid în inimile publicului după ce a combinat muzica ușoară cu folclorul. Mai mult, în timpul liber, cântăreața scrie piese și pentru alți artiști.

Maria Stiuca,

Eugenia Nicolae, iubirea dincolo de ti [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Eugenia Nicolae este fără doar și poate una dintre vocile momentului în România. Artista a reușit să combine muzica ușoară cu folclorul și a ajuns rapid în inimile publicului. Când nu lucrează la propriile piese, Eugenia Nicolae scrie pentru alți artiști, însă, de curând a lansat o piesă care reprezintă evoluția unei povești de dragoste inocente către o iubire matură. Eugenia Nicolae se află astăzi în platoul Știrilor Kanal D”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Eugenia Nicolae, una dintre vocile momentului în România

Eugenia Nicolae: Bună ziua tuturor!

Cristina Dorobanțu: „Adu-i doină”, o reinterpretare a melodiei trupei anilor nouăzeci. Cum ți-a venit ideea?

Eugenia Nicolae: Mai precis a refrenului doar, pentru că am preluat doar acest refren.

Eu îl știam de când eram mică, chiar îl cântam. Aveam o magazie la un vecin pe care mă urcam și dădeam concert acolo sus și refrenul acesta îl cântam. Mi s-a părut interesant că este o piesă care e foarte cunoscută de oameni și cred că ar merita să fie cunoscută și de cei mai tineri, într-o formulă puțin modificată, reinterpretată de mine și de Alex Cotoi, producătorul piesei.
Mie mi se pare că am făcut o treabă foarte mișto, îmi place super mult piesa și abia aștept să o asculte cât mai multă lume acasă.

Citește și: VIDEO- Mihnea Turcu a renunțat la munca în bancă pentru a promova România rurală. Fotograful prezintă publicului imagini inedite cu viața satului românesc

Cristina Dorobanțu: Ai filmat și un clip de impact.

Cum a fost la filmări? Avem aici imagini.

Eugenia Nicolae: Am filmat clipul în Republica Moldova. Îmi plac foarte mult moldovenii. Sunt extrem de dedicați, foarte talentați, super haioși, mâncarea e delicioasă în Republică, e wow. N-am mâncat plăcinte bune așa în viața mea și zeamă de prepeliță. Pe set am filmat încă de dimineață de la ora 6.00 până seara când a căzut soarele și nu mai aveam ce să filmăm.

Am mers foarte mult pe câmpuri, după cum se vede în videoclip.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: Ați întâmpinat vreo problemă? Îți amintești de ceva anume?

Eugenia Nicolae: Probleme sunt la fiecare filmări, adică lucruri neprevăzute apar pe fiecare set, dar trebuie tot timpul să ne adaptăm. Spre exemplu, cea mai mare teamă mea a fost la acest clip cu calul. Uite, sunt niște cadre cu cai. Eu a trebuit să filmez pe un cal de genul, dar caii moldoveni erau foarte nărăvași și am făcut un mic atac de panică pentru că se tot mișca și voia să mănânce iarbă. Nu puteam să-l strunesc și n-am reușit să filmez acel cadru. E primul clip în care nu am dus la final un set pe care îl aveam pentru că am început să plâng și am fost nevoită să mă dau jos de pe cal.

Cristina Dorobanțu: Ai lansat 14 single-uri, iar acum urmează să lansezi un EP.

Eugenia Nicolae: Da. Este munca mea din ultimul an pe lângă aceste single-uri. Am pregătit acest mini album lucrat în Republica Moldova cu un ansamblu de fete foarte talentate, ansamblul Țărăncuța. Este altceva. Eu știu că oamenii s-au obișnuit să asculte folclor în diverse variante din partea mea, dar de data asta chiar e altceva. Eu abia aștept. Avem tematici foarte interesante la piese. Vine acest grup de femei și adolescente care aduc o altă notă muzicii.

Cristina Dorobanțu: Eugenia, cum te împarți între viața de familie și cea profesională?

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Eugenia Nicolae: Mai am de învățat. Încă sunt la început în viața de familie pentru că sunt căsătorită doar de doi ani de zile și suntem așa, pe un traseu de învățare, de acomodare, de iubire până la urmă, cu minusurile ei, că până la urmă, într-o căsnicie sigur nu totul este extraordinar și atunci când nu petreci timp cu partenerul și ești mai mult plecată la concerte, mai apar diverse nemulțumiri. Dar soțul meu mă iubește foarte tare și știe că îmi doresc ca acest vis să ajungă cât mai mare și mă susține.

Cristina Dorobanțu: Unde vei face sărbătorile?

Eugenia Nicolae: Le fac pe scenă, cântând și cu câteva zile înainte de plecarea pentru cântări voi fi acasă cu familia mea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI